09.02.2014

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2440
görüntüleme

Yaşar müteahhitleri uyardı

Yaşar müteahhitleri uyardı
Yenimahalle Müteahhitler Derneği Başkanı Suat Alp, yönetim kurulu üyeleri ve Evren Belediyesi eski başkanı İbrahim Eren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti.
 
Yenimahalle Müteahhitler Derneği’nde gerçekleştirilen seçimin ardından başkan olduğunu dile getiren Suat Alp, Başkan Yaşar ile tanışmak için geldiklerini belirtti. Müteahhitlik mesleğinin gelişmesi adına hep birlikte yılmadan çalışacaklarını ifade eden Alp, “Yenimahalle’yi bugünlere getiren sizsiniz. İlçemize katkınız çok büyük. Yeni dernek yönetimi olarak bizler de iyi işler yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 
‘Meslektaşlarınızı uyarın’
 
Yerel yönetimlerle müteahhitliğin iç içe olduğunu, birbirinden bağımsız düşünülemeyeceğini vurgulayan Yaşar, “Mal sahipleri müteahhitlere güvenip arsaları üzerine bina inşa ettiriyorlar. Ancak vatandaş sonrasında müteahhidin iskan almadan kaçması gibi ciddi sorunlarla karşılaşıyor ve mağdur oluyor. İnsanların iskan parasını ödeyecek gücü olmayabilir. Dernek olarak meslektaşlarınızı uyarıp bu gibi mağduriyetlerin önüne geçmelisiniz, çalışmalar yapmalısınız” diye konuştu.
 
Zorlaştırmıyoruz kolaylaştırıyoruz
 
İlçeyi güzelleştirmek, yaşanabilir bir yer haline getirmek için çaba gösterdiklerini kaydeden Yaşar, “Altyapı ve üstyapı çalışmaları bitmeden hiçbir yerde çalışma başlatmıyoruz. Bu çalışmaları ivedilikle bitirmemiz Yenimahalle’de inşaat çalışmalarının artmasına neden oluyor. Belediye olarak bu çalışmalarda zorlaştırıcı değil yasalar çerçevesinde kolaylaştırıcı oluyoruz. Kamusal alanları giderek çoğaltıyoruz. Yenimahalle’ye güzellik katacak her şey için desteğe hazırım” dedi.

Kaynak : Yenimahalle Bld.

Yenimek Kayıtları Devam Ediyor

Batıkent / 17.04.2013

İnternet Kafe'ler denetliyor...

Batıkent / 17.04.2013

At Eti Rezaleti Büyüyor

Gündem / 17.04.2013

Ulaştırma Bakanından,'Ankara metrosu'açıklaması

Batıkent / 17.04.2013

Başkent'in Şehir Şebeke Suyu Tertemiz

Ankara / 17.04.2013