11.09.2014

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2344
görüntüleme

Zabıta Ankara'daki Suriyeli dilencileri topladı!

Zabıta Ankara'daki Suriyeli dilencileri topladı!

Başkent Ankara'da Suriyeli dilenci operasyonu! Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri tarafından AŞTİ, Kızılay, Ulus ve ilçelerden toplanan 55 Suriyeli dilenciyi Ankara Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi aracılığı ile otobüsle Urfa Viranşehir Kampı’na gönderdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan dilencilere yönelik operasyonlar artırıldı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı koordinesinde bazı ilçe zabıta müdürlükleri ile yapılan uygulamada, AŞTİ, Kızılay, Ulus ve ilçelerden toplanan 55 Suriyeli dilenci Ankara Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi tarafından otobüsle Urfa Viranşehir Kampı’na gönderildi.

Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanlığı yetkilileri, Başkentte Suriyeli dilencilerle ilgili şikayetlerin yoğunluk kazandığını, şehrin huzur ve güvenliği için, görüntü kirliliği de oluşturan, kaldırımları işgal eden çoğunluğu Suriyeli dilencilere yönelik gece gündüz denetimlerin yapıldığını söylediler.

Denetimlerin artarak devam edeceğini belirten yetkililer, ilçe zabıta müdürlükleri ile koordineli çalışarak, Başkent genelinde dilencilere yönelik uygulamaların yapılacağını belirttiler.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Seyyar Ekipler Amirliği ile Altındağ, Çankaya, Keçiören, Mamak ve Yenimahalle İlçe Zabıta Müdürlüklerince ortaklaşa denetim yapıldı.   Büyükşehir Zabıta ekipleri tarafından Kızılay, Ulus, AŞTİ gibi merkezi yerler ve ana arterler denetlenirken, ilçe zabıtaları da kendi bölgelerini denetleyerek Suriyeli dilencileri topladı. Toplanan Suriyeli dilenciler, Büyükşehir Belediyesi Dilenci Barınma Evi'nde bir süre bekletildikten sonra Emniyet yetkilileri tarafından gerekli kontrolleri yapılarak hazırlanan bir otobüsle kumanyaları da verilerek Urfa Viranşehir'de bulunan kampa gönderildi.

Özel halk otobüslerinin hizmet kalitesi yükselecek

Ankara / 11.09.2014

Yenimahalle sanatın başkenti

Ankara / 11.09.2014

Ankara'nın içme suyu analiz sonuçları açıklandı

Ankara / 09.09.2014

Öğrenciler okul müdürlerini istedi

Batıkent / 09.09.2014

Ankara'nın Suyu Temiz mi?

Ankara / 08.09.2014