13.08.2014

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2344
görüntüleme

Yenimahalle’de yabani ot operasyonu

Yenimahalle’de yabani ot operasyonu

Yenimahalle Belediyesi ilçeyi güzel bir görüntüye kavuşturmak için 7/24 çalışıyor. Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler; köyler, mezarlıklar, okul bahçeleri başta olmak üzere ilçe genelinde yabani otları temizleyerek ilçeyi görüntü kirliliğinden kurtarıyor. Ayrıca ekipler, yemyeşil bir Yenimahalle için sulama çalışmalarına ara vermiyor.
Yenimahalle halkına en iyi hizmeti verebilmek için aralıksız çalışan belediye ekipleri, köy ve mezarlıkların ardından şimdi de okullarda çalışma başlattı. Okullar açılmadan önce öğrencilere sağlıklı bir ortam sunma hedefinde olan ekipler, talepte bulunan okulların bahçelerini yabani otlardan arındırarak düzenli ve temiz bir görüntüye kavuşturuyor. 

Okul bahçelerinin her köşesinde titiz bir çalışma gerçekleştiren Park Bahçeler Müdürlüğü çalışanları, vatandaşların da takdirini kazanıyor.
Öte yandan Park Bahçeler Müdürlüğü, yeşilin hüküm sürüdüğü bir Yenimahalle için 24 saat mesai yapıyor. Parkların daha bakımlı bir görüntüye kavuşması için ekipler, 23.00-07.00 saatleri arasında düzenli olarak sulama çalışmaları gerçekleştiriyor. Parkların denetiminden sorumlu ekipler ise vatandaşların parklarda huzur içerisinde vakit geçirebilmeleri için gece mesaisi yapıyor.

Yenimahalle Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı parklarla halka nefes aldırdığını belirten vatandaşlar, “Parklarda vakit geçirirken içimiz açılıyor. Hem spor yapıyor hem de keyifli vakit geçiriyoruz. Bazı parklarımızda ücretsiz internetin keyfine varıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan Belediye Başkanımız Fethi Yaşar’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Direkt hat için 2 bin imza

Batıkent / 12.08.2014

Yenimahalle’de sinema nostaljisi

Batıkent / 07.08.2014

Ankaralılar Yenimahalle’de Yüzecek!

Batıkent / 04.08.2014

Mogan Gölü Ölüyor

Ankara / 29.07.2014

Batıkent' te sansar paniği

Batıkent / 29.07.2014