23.07.2015

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

2655
görüntüleme

Turgut Özal'a yeni sağlık merkezi

Turgut Özal'a yeni sağlık merkezi

Yenimahalle’de vatandaşın sağlığına önem vererek, sağlık hizmetinde sınır tanımayan Yenimahalle Belediyesi, 4 sağlık merkezini daha ilçeye kazandırmaya hazırlanıyor.

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak olan yeni sağlık merkezleri; Ergenekon, Macun, Pamuklar ve Turgut Özal Mahallelerinde faaliyete geçecek. Bir yandan da ilçe genelindeki mevcut sağlık merkezlerinin tadilatlarını gerçekleştiren belediye, merkezlerin daha donanımlı olarak vatandaşa hizmet vermesini sağlayacak.

30 sağlık merkezine yenileri ekleniyor

Ergenekon, Macun, Pamuklar ve Turgut Özal Mahallelerinde faaliyete geçecek olan merkezler, içerisinde bulundurduğu muayene odası, aşı odası, gebe izlem odası, aile planlama odası, dinlenme odası, engelli, personel ve hasta tuvaletleri ile de daha temiz ve konforlu bir şekilde halkın yüzünü güldürecek.

30 sağlık merkezi bulunan Yenimahalle’de açılacak olan 4 merkezle daha da rahat tedavi olabilecek vatandaşlar, tadilatları gerçekleşen tüm sağlık ocaklarında da daha iyi şartlar altında muayene olabilecek.

“Vatandaşın sağlığı önceliğimizdir”

Halkın sağlığının öncelikli olduğuna vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Göreve geldiğim günden beri ilk önceliğim vatandaşlarımızın sağlığıdır. Bu yüzden sağlık alanında yapmış olduğumuz hizmetleri titizlikle yerine getiriyorum. Yürüme mesafesinde yerel hizmet anlayışımızın gereği olarak vatandaşlarımızı yormadan hizmetle buluşturuyoruz. Bu yüzden mahallelerdeki sağlık ocaklarını arttırıyoruz” dedi.

Su Kesintisi

Batıkent / 23.07.2015

Elektrik Kesintisi

Batıkent / 23.07.2015

Yenimahalle Belediyesi'nden Batıkent’te dev iftar

Batıkent / 20.07.2015

Batıkent Semt Sahası yenileniyor

Batıkent / 18.07.2015

200 kişilik değnekçi timi

Ankara / 15.07.2015