29.12.2014

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

5254
görüntüleme

Batıkent’in cennet bahçeleri

Batıkent’in cennet bahçeleri

Batıkent’in eski inşaat firmalarından olan Ünal Akpınar A.Ş. (bilinen adıyla Akkent İnşaat) Batıkent’ te yeni bir projeye başlıyor. “Akkent Paradise Gardens Residence”  sağladığı sosyal imkanlar ile Batıkent’ te benzersiz bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyor.

Akkent satış ofisinde bizi misafir eden Satış Müdürü Kadir Durmuş proje ile ilgili detayları bizimle paylaştı.

 

Kadir Durmuş

 

Günümüzde insanların, yaşayacakları evin iç özellikleriyle birlikte sosyal imkanları ve ortak yaşam alanını da önemsediğini dile getiren Durmuş, “Akkent Paradise Gardens Residence” projesinin bu konuda mevcut Batıkent projelerinden farklı olduğunu, yerleşkenin geniş bir alana ve bir çok sosyal imkana sahip olduğunu vurguladı.

72 adet 4+1, 276 adet 3+1, 84 adet 2+1 dairenin bulunduğu proje toplam 5 bina ve Akkent AVM olarak adlandırılan alışveriş merkezinden oluşuyor.

Yerleşkenin konumu ile ilgili olarak Durmuş, “Şu an Batıkent’te merkez olarak nitelendireceğimiz bölge Atlantis AVM ve çevresi diyebiliriz. Biz buranın ikinci bir merkez olacağını ön görüyoruz. Yapılacak site, Akkent AVM ve yeşil alanları ile başta çevresine ve bütün Batıkentlilere değer katacaktır.” dedi. 

Merkeze yakın konumu sayesinde buraya ulaşım da çok kolay. Metro istasyonuna 5 dakika mesafede bulunan yerleşkenin önünden dolmuş ve otobüs geçiyor. 

Projenin en önemli özelliklerinden birisi de sahip olduğu yeşil alanlar. 30 dönüm site içerisinde, 20 dönüm çevresinde olmak üzere toplam 50 dönümlük yeşil alana sahip olan projede, süs havuzları, cennet bahçeleri, Akkent koruluğu bulunuyor.

 

Kadir Durmuş

 

“İnşaat sektörünün yanı sıra kendi bünyesinde inşaatlarını tamamlamış olduğu turizm komplekslerini işletmekte olan Ünal Akpınar A.Ş. bu deneyimi  Akkent Paradise Gardens Residence projesine aktarıyor.” açıklamasını yapan Durmuş, site bünyesinde  kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, jakuzi, buhar odası, masaj odası, terapi havuzu, akıntıya karşı sıcak su yürüyüş havuzunun bulunduğunu belirtti.

Proje bünyesindeki imkanlar bunlarla sınırlı değil. Fitness merkezi, pilates, squash ve yoga salonları, basketbol sahası, voleybol sahası, halı saha ve tenis kortu bulunan sitede kaykay pisti ve mini golf sahası da bulunuyor.

Kadir Durmuş, projenin 2017 yılında tamamlanacağını ve şimdiden üçte birinin satılmış olduğunu belirtti.

Proje hakkında daha detaylı bilgi için www.akkent.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya Kardelen mahallesinde bulunan satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.

 

Satış Ofisi
Adres: Kardelen Mah. 2164. Cad. (eski 17. cad.) No:3 Batıkent
Telefon: (0.312) 566 11 11

10 parmağında 10 marifet

Ankara / 25.12.2014

Gazda 1 lira hesabı

Ankara / 24.12.2014

Ankara'da Yüzlerce araç birbirine girdi

Ankara / 24.12.2014

Ortaokullara zorunlu kariyer dersi

Gündem / 24.12.2014

Açıköğretim Sistemi Güz Dönemi Ara Sınav Sonuçları Açıklanmıştır!

Gündem / 23.12.2014