11.07.2017

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3096
görüntüleme

Yenimahalle’nin Yaz Spor Okulu başladı

Yenimahalle’nin Yaz Spor Okulu başladı

Yenimahalle Belediyesi, yaz tatilini Ankara’da geçirecek çocukları unutmadı. Çocukların sosyalleşmesi, fiziksel aktivitelerde bulunması ve kaliteli zaman geçirmesi amacıyla Yaz Spor Okulu’nu açan belediyenin antrenmanları start aldı.

Çocuklar ilgi duydukları spor dalında eğitim alıyor Futbol, Hentbol, Tekvando ve Yüzme branşlarının yer aldığı ve 7-15 yaş arası çocukları kapsayan okulda, çocuklar ilgi duydukları spor dalında eğitim alıyor.

Futbol branşı çalışmaları Hasan Doğan Stadı’nda, Hentbol branşı çalışmaları Gazi Üniversitesi Spor Salonu’nda, Taekwondo branşı çalışmaları Ragıp Tüzün Spor Merkezi’nde, Yüzme branşı çalışmaları ise Hacı Sabancı Yüzme Havuzu, Turgut Özakman Yüzme Havuzu ve Bülent Ecevit Yüzme Havuzu’nda yapılıyor.

Kayıtlar sürüyor Program akışı hakkında bilgi veren yetkililer, “Futbol ve Taekwondo branşı çalışmaları Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri; Hentbol branşı çalışmaları Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri; Yüzme branşında ise birinci grubun çalışmaları Salı, Perşembe; ikinci grubun çalışmaları Çarşamba, Cuma; üçüncü grubun çalışmaları Cumartesi, Pazar günleri oluyor. Kayıtlarımız sürüyor. Çocuklarını okulumuza kayıt etmek isteyen vatandaşlarımız detaylı bilgi için 0312 344 88 86 numaradan bilgi alabilirler” dedi.

Kaynak : Yenimahalle Belediyesi

İstasyonlarda montaj başladı

Ankara / 11.07.2017

Batıkent'te yaz başka güzel

Batıkent / 11.07.2017

Tarihi stadyum veda ediyor

Ankara / 08.07.2017

YHT’nin kalbi Ankara olacak

Ankara / 29.06.2017

Ramazan Bayramı tebriği

Batıkent / 24.06.2017