13.10.2014

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2532
görüntüleme

Yenimahalle’de spor herkes için

Yenimahalle’de spor herkes için

Yeşil alanları ile fark yaratan Yenimahalle Belediyesi hizmete sunduğu parklarla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Yaz kış dolup taşan parklar, koşu yolları, fitness, egzersiz ve dinlenme alanlarıyla spor merkezlerini aratmıyor. Kış aylarının kendini iyiden iyiye hissettirdiği bugünlerde hava koşullarını hiçe sayan Yenimahalleliler sağlık için parklara koşuyor. Her yaştan vatandaşın sabahın erken saatlerinde spor yaptığı parklar, dört mevsim hizmet veriyor.İlçeye kazandırılan tüm parklarda hem büyükler hem de çocuklar için keyifli vakit geçirebilmelerine olanak sağlayacak bütün unsurlar bulunuyor. Bu parklara gelerek hem sporlarını yapan hem de gezme, dinlenme imkânı bulan ilçe halkı, “Yenimahalle’yi doğa harikası haline getiren, bizler için sosyal yaşam alanlarını çoğaltan, sağlığımızı düşünen ve nefes alabileceğimiz parkları çoğaltan başkanımıza teşekkür ederiz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Parklar kışa hazırlanıyor

Parkların yalnızca yaz mevsiminde kullanılması yerine dört mevsim hizmet vermesi anlayışıyla çalışma yürüten belediye, parklarda kış hazırlıklarına da başladı. Yaz bitkileri yerine başta lahanalar olmak üzere kış bitkileri ile parkları donatmayı hedefleyen belediye, parkları kışa hazırlıyor.

“En büyük zenginlik sağlık “

Spor merkezlerinde bulunan imkanların çoğunu Yenimahalle’de ki parklara taşıyan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “En büyük zenginlik sağlıktır. O yüzden Yenimahalle’ye, insanlara nefes aldıracak, spor aktivitelerinin yapılacağı, oturup sohbet edeceği, çocukların gönüllerince oyunlar oynayacağı parklar kazandırdık, kazandırmaya da devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.Yaşar, hayatta iken Türkiye’ye ve Yenimahalle’ye katkıda bulunan önemli kişilerin, sanatçıların, siyasetçilerin isimlerini Yenimahalle de hizmete açtığı parklarda yaşatmayı da ihmal etmiyor.

Yenimahalle Belediyesi Vergi Borçlarını Yapılandırdı

Ankara / 13.10.2014

Göz göre göre ‘engel’liyoruz

Ankara / 13.10.2014

Mogan’ı kurtaracak beş imza

Ankara / 02.10.2014

'Mobil kaza tespit tutanağı' hizmete alındı

Gündem / 02.10.2014

Yenimahalle’de Dünya Gıda Günü Kutlanacak

Ankara / 29.09.2014