17.06.2015

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

2562
görüntüleme

Vosvos Parkı’nda renkli buluşma

Vosvos Parkı’nda renkli buluşma

Yenimahalle Belediyesi’nin Batıkent’te hizmete sunduğu Vosvos Parkı, Volkswagen Fun Club’ün 23’üncü kuruluş yıl dönümüne ev sahipliği yaptı.

Yenimahalle Vosvos Parkı ve Vosvos Lokali, vosvoscuların uğrak noktası olmaya devam ediyor. Her etkinliğin vazgeçilmez mekanı olan parkta bu kez, yıldönümü kutlaması vardı. Volkswagen Fun Club Başkanı Olgun Şensoy’un öncülüğünde gerçekleşen kutlamada üyeler aileleriyle birlikte eğlenceli bir gün geçirdi.

Nezih bir mekan

Üyeler adına konuşma yapan Fun Club Başkanı Şensoy, “Her önemli günü, Yenimahalle Belediyesi’nin bize tahsis etmiş olduğu bu parka kutluyoruz. Bugün de 23’ücü yıl dönümümüzü bu parkta kutlamaktan ayrıca çok mutluyum. Burası bizim ailecek vakit geçirebileceğimiz nezih bir mekan oldu. Başta Yenimahalle Belediye Başkanımız Fethi Yaşar olmak üzere, burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kadına şiddete ‘dur’ çağrısı

Etkinlikte parka astıkları afişlerle toplumsal mesajlar da veren fun club üyeleri, kadına şiddete ve kadın cinayetlerine ‘dur’ dedi. Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice katledilen Özgecan Aslan’ı da unutmayan vosvoscular, “Özgecandır kanayan insandır! Susma” yazılı pankart açtı.

Batıkent'te spor şenliği

Batıkent / 15.06.2015

Öğretmenler Lokali Batıkent’te hizmete girdi

Batıkent / 08.06.2015

Batıkent'e 15 bin kitaplık kütüphane

Batıkent / 31.05.2015

Batıkent'te iki park daha açıldı

Batıkent / 25.05.2015

Yakacık Mesire Alanı genişlemeye devam ediyor

Ankara / 19.05.2015