17.10.2015

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

3438
görüntüleme

Halk Ekmek Atlantis Cafe satışa başladı

Halk Ekmek Atlantis Cafe satışa başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın, değişik tatlarda sağlıklı ve hijyenik onlarca ayrı ürününün satıldığı 6. büyük satış yeri olan “Halk Ekmek Atlantis Cafe” Batıkent’te hizmet vermeye başladı.
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çocuk oyun parkı ile yürüyüş yollarının yer aldığı yemyeşil bir parkın içindeki 1200 metrekarelik kapalı alana sahip “Halk Ekmek Atlantis Cafe”de, Fabrika’nın ekmekten çereze, börekten simide kadar üretimini yaptığı 33 çeşit ürününün satışı gerçekleştiriliyor.

DUMANI ÜSTÜNDE TAM BUĞDAY SU BÖREĞİ
Cafe’de ayrıca Fabrika tarafından üretimine yeni başlanan “tam buğday su böreği” de vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.
Halk Ekmek Fabrikası önü, Gökkuşağı, Çamlıdere ve Dışkapı’daki iki ayrı satış yerinin ardından, şimdi de Batıkent’te açılan Cafe’ye gelen Başkentliler, ferah mekanda veya geniş bahçesinde oturup, çay eşliğinde ürünlerin tadına bakabiliyor.
Satışa başlanan ilk günden yoğun ilginin yaşandığı Cafe’de, fabrikada üretilen tüm çeşitlerin yer aldığını anlatan Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, “Özel araçlarla hamur şeklinde gelen ürünler, burada pişirilerek, dumanı üstünde, taze ve sıcak bir şekilde vatandaşımıza sunuluyor” dedi.
Batıkent’teki ilgiden çok memnun olduklarını, hatta bölgede oturanların, “Keşke daha önce açsaydınız” sitemleriyle karşılaştıklarını belirten İlkbahar, “Bu mağazada ayrıca, üretimine yeni başladığımız ve bu konuda iddialı olduğumuz bir ürünümüzün daha satışına başladık; ‘tam buğday su böreği’. Tahmin ettiğimizden daha büyük bir ilgi gördü. Hiçbir katkı maddesi yok ve saf tereyağı kullanılıyor. Fiyatlarımız da piyasanın çok çok altında. Cafe'de ayrıca ev böreği, Karaköy böreği ve normal su böreği satışı yapılıyor. Satışlarımız böyle devam ederse, tepsi olarak da satışa başlayacağız” diye konuştu.
“Burası halkın yeri, adı da zaten Halk Ekmek” diyen Ali İlkbahar, Cafe’de 35 kişilik özel gün kutlamalarının yapılacağı bir bölümün dizaynının da yapıldığını söyledi.

HALK EKMEK LEZZETİ İÇİN TEŞEKKÜR
25 yıldır Batıkent’te oturduğunu belirten ve kızı Hilal Gündemir ile birlikte Halk Ekmek Atlantis Cafe’de kahvaltı yapmaya gelen Safure Sancak, mekanı çok beğendiğini kaydederek, “Batıkent’te böyle güzel bir yere büyük ihtiyacımız vardı. Batıkent olarak çok gurur duyduk. Her şey güzel. 5 lira ödeyip, çok güzel bir kahvaltı yaptık. Fiyatlar da çok uygun, lezzeti de çok güzel. Herkese tavsiye ediyorum” dedi. 
Dostları ve 3,5 yaşındaki torunuyla Cafe’nin önünde bahçesinde hem güneşin tadını çıkaran hem de çayını yudumlayıp, sohbet eden Kadir Parlak ise “Burası çok güzel. Yıllardan beri burada böyle bir mekanın olmasını bekliyorduk. Ayağımıza hizmet gelmiş oldu” dedi. Parlak, şunları söyledi:
“25 senedir bu bölgede oturuyorum. 3,5 yaşında torunum parkta oynasın, ben de dostlarla sohbet etmek için geldim. Bundan sonra sık sık buranın müşterisi olacağız.”

Yeni Batı iki yeni parkı için gün sayıyor

Batıkent / 16.10.2015

Bomba paniği raylarda yürüttü

Batıkent / 14.10.2015

Çakırlar ikinci sağlık ocağına kavuşuyor

Batıkent / 05.10.2015

Turgut Özal'a iki yeni park daha

Batıkent / 26.09.2015

Batıkent sahasına kavuşuyor

Batıkent / 25.09.2015