27.07.2016

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

6053
görüntüleme

Gençlerin gözdesi Meydan Batıkent

Gençlerin gözdesi Meydan Batıkent

Yenimahalle Belediyesi tarafından 2011 yılında hizmete açılan ve bölge halkının ihtiyaçları düşünülerek, yerinde yönetim anlayışla hizmet veren Yenimahalle Belediyesi Ek Hizmet Binası ve Meydan Batıkent AVM, içerisinde bulundurduğu yaşam alanları, restoranları, kafeleri ve mağazalarıyla gençlerin yeni trendi haline geldi.

Günün her saatinde ziyaretçi akınına uğrayan AVM’de, mağaza katında alışverişin tadını çıkartan vatandaşlar, alışveriş yorgunluğunu atmak için ise kafelere akın ediyor.

Batı’nın merkezi “Batıkent”

Böylelikle Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın 2009 seçimleri öncesi söz verdiği "Batıkent'i otel konumundan çıkaracağım" sözünü yerine getirdiği Meydan AVM, ziyaretçilerine tüm hizmetleri sunuyor.

Bu sayede her şeyi elinin altında bulan vatandaşlar da başka bölgelere gidip sosyal ve aktivitelerde bulunmak yerine alışveriş, yemek, belediye hizmetleri ve kurs merkezleri gibi hizmetleri Meydan'da karşılayabiliyor.

Bu merkezde yok yok

Adeta sosyal bir donatı merkezi haline gelen yapıda, ek hizmet binası içerisinde bulunan Meslek Edindirme ve Hobi Kursları, İkinci Bahar Öğretmenler Lokali, hamam ve nüfus işleri de binaya ayrı bir canlılık katıyor.

Yenimahalle’yi otel konumundan çıkardıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ise, “Ek Hizmet Binamız ve Meydan Batıkent AVM 7’den 70’e tüm vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Özellikle akşamları kafeler dolup taşıyor. Yenimahalle’yi otel konumundan çıkardık, şimdi sadece Batıkent değil tüm bölgelerimizde vatandaşlarımız kültürel ve sosyal merkezlerimizden yararlanıyor. Amacımız herkesin yaşamaktan mutlu olduğu bir Yenimahalle” dedi.

Maçka'daki terör saldırısında Batıkentli polis şehit oldu

Batıkent / 19.07.2016

Yenimahalle’nin yeşil cenneti Yakacık

Batıkent / 14.07.2016

Yenimahalle'de Sinema Günleri Başlıyor

Batıkent / 12.07.2016

Uzmanından şeker tadından bayram önerileri

Batıkent / 04.07.2016

Ankara-Eskişehir arası 1 saate inecek

Ankara / 26.06.2016