09.02.2014

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2481
görüntüleme

Batıkent'in 12 yıldır kapalı olan bulvarı açılıyor

Batıkent'in 12 yıldır kapalı olan bulvarı açılıyor
Batıkent’in en önemli yollarından biri olan ve metro çalışmaları nedeniyle 12 yıldır kapalı kalan Başkent Bulvarı, kısa süre içinde açılacak. Çevre sakinleri, asfalt çalışmaları devam eden yol için, “Hürriyete kavuşmak gibi” yorumunu yaptı.
 
Metro çalışmaları yüzünden yaklaşık 12 yıldır bir kısmı trafiğe kapalı olan Batıkent’teki Başkent Bulvarı, kısa bir süre içinde trafiğe açılacak.
 
Batıkentli vatandaşlar, semtin en önemli ana arterlerinden biri olan bulvarın açılmasını sabırsızlıkla bekliyor. Hem esnaf hem de çevre sakinleri, asfalt serim çalışmaları devam eden bulvarın yıllardır kapalı olmasını, “Vatandaşlar bu yol kapalı olduğundan dolayı uzun bir mesafeyi yürümek zorunda kalıyordu” şeklinde eleştirdi.
 
İŞLERİ OLUMLU ETKİLER
 
Büyükşehir çalışanları asfaltlama çalışmalarında sona gelindiğini ifade ederken, Başkent Bulvarı’nda büfe işleten Murat Güleç, uzun yıllardır kapalı olan yolun işleri olumsuz etkilediğine işaret ederek, “Tam anlamıyla açıldığı zaman işler yoluna girecek” dedi. Vatandaşların, yolun kapalı olmasını sık sık eleştirdiğine de değinen Güleç, “Herkes eleştiriyordu ancak uzun süredir kapalı kalınca duruma alışıldı” diye konuştu.
 
İSTESELER BİTİRİRLERDİ
 
Çevre sakinlerinden Mehmet Şen ise, yıllardır çile çektiklerini dile getirerek, “Çakırlar’dan buraya kadar 40 dakika boyunca yürümek zorunda kalıyorum. Benim gibi bir sürü insan var. Üzerinden yıllar geçti, bu kadar süre boyunca isteseler metroyu bitirirlerdi ancak yapılmadı” şeklinde konuşurken, Tekgül Akdemir de yeni serilen asfaltı kastederek, “Şu caddenin üstünde yürümek bile hürriyete kavuşmak gibi” ifadesini kullandı.

Kaynak : Hürriyet

Yenimek Kayıtları Devam Ediyor

Batıkent / 17.04.2013

İnternet Kafe'ler denetliyor...

Batıkent / 17.04.2013

At Eti Rezaleti Büyüyor

Gündem / 17.04.2013

Ulaştırma Bakanından,'Ankara metrosu'açıklaması

Batıkent / 17.04.2013

Başkent'in Şehir Şebeke Suyu Tertemiz

Ankara / 17.04.2013