04.01.2015

Batıkent Admin
tarafından eklendi

3335
görüntüleme

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak?

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak?

Ankara'da kar yağışı ne zaman başlayacak? Ankara'da hava durumu nasıl olacak, meteoroloji yaptığı bir açıklama ile Ankara'da beklenen hava durumunu açıkladı. Ankara'da bu gece ve yarın sabah saatlerinde kar yağışı görülebilir.

Ankara'da hava durumu nasıl, beklenen kar ne zaman yağacak, meteroloji son tahminlerini açıkaldı. Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren batı kesimlerinden başlayarak, zamanla bölgenin tamamının yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir.

Yağışların kıyı kesimlerinde yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklenmektedir. Bu sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde pus ve yer yer sis beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının bölge genelinde hafta ortasına kadar 8-10 derece azalması beklenmektedir.


RÜZGAR: Rüzgarların güneybatılı yönlerden iç kesimlerde orta, yer yer kuvvetli, Batı Karadenizin kıyı kesimlerinde kuvvetli (30-50 km/s), öğle saatlerinden sonra Batı Karadenizin doğusunda fırtına (60-75km/s) şeklinde esmesi beklenmektedir. Akşam saatlerinden sonra Batı Karadeniz kıyılarında rüzgarın batı-kuzeybatılı yönlerden kuvvetli (30-60 km/s) eseceği tahmin edilmektedir.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Bölgenin iç kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
FIRTINA UYARISI: Batı Karadeniz'in doğusunda rüzgarın kuvvetini arttırarak (Pazar) öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden fırtına (60-75 km/saat) şeklinde esmesi beklenmektedir.

Batıkent’in en güzel havuzu

Batıkent / 03.01.2015

Batıkent Çakırlar da tuzak yollar...

Batıkent / 03.01.2015

Ankapark'taki dev havuzda fıskiye gösterisi

Ankara / 01.01.2015

Ankara Büyükşehir'den 7/24 kar yağışı nöbeti

Ankara / 31.12.2014

Metro ve EGO'dan yılbaşına özel gece mesaisi

Ankara / 31.12.2014