11.09.2016

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2817
görüntüleme

Yenimahalle'de Kurbanlar 5 Dakikada Kesilecek

Yenimahalle'de Kurbanlar 5 Dakikada Kesilecek

Yenimahalle Belediyesi tarafından titizlikle hazırlanıp vatandaşların hizmetine sunulan Yakacık Kurban Kesim ve Satış Yeri, alanda bulunan 2 otomatik kesimhanesi ile vatandaşlara 5 dakika kolaylığı sağlayacak.
Hızlı bir şekilde kurbanlıklarını kestirme imkanı bulacak olan vatandaşlar, hizmetten yararlanmak için önce sıra numarası alacak. Kesim için randevu alan vatandaşların kurbanlıkları, sırası geldiğinde 5 dakika içerisinde kesilip parçalanarak dörde bölünecek. Daha sonra poşetler halinde vatandaşa teslim edilecek.
 
 
40 KASAP HİZMET VERECEK
Hızlı bir şekilde kurbanlıklarını otomatik kesimhanelerde kestirme olanağı olan vatandaşlara, modern üniformaları ile işinin ehli toplam 40 kasap hizmet verecek.
Belediyeye bağlı temizlik ekiplerinin gün boyu temizlik de yapacağı alanda, araçlarını otoparka çeken vatandaşlar alana servis araçları ile taşınırken, kesimi yapılan kurbanlıklar da yine belediye araçları ile otoparka taşınacak.
Öte yandan Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de hazır bulunacağı alanda, gebe ve damızlık değeri yüksek dişi hayvanların yanı sıra 2 yaşını doldurmayan sığırların kurbanlık olarak satılmasına ve kesilmesine, üretici belgesi, hayvan pasaportu, kulak-küpe bilgisi olmayan kurbanlıkların ise satışının yapılması engellenecek. Ayrıca zabıta denetiminde kurulan güvenlik ekibi, 24 saat alanda güvenliği sağlayacak.
 
TAM HİZMET
Alanda ayrıca olası yaralanmalara karşı sağlık ekipleri hazır bulunarak, acil durumlara müdahale edecek.  Vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vermek için alanda seyyar market ve yeme-içme alanları da kuran belediye, seyyar tuvaletler ve duş kabinleri ile de hem besicilere hem de vatandaşlara hizmet verecek.

BTK, Adil Kullanım Kotası ile ilgili beklenen duyuruyu yaptı! AKK kalkıyor mu?

Gündem / 09.09.2016

Batıkent kütüphanesine kavuşuyor

Batıkent / 09.09.2016

Radar Hız Sınırı 82'ye Çıktı Ama Trafik Sıkışık!

Ankara / 04.09.2016

Ankara Suyu Analiz Raporları Açıklandı

Ankara / 02.09.2016

Ankara'da Taklit ve Tağşiş Yaptığı Belirlenen Firmalar

Ankara / 02.09.2016