15.03.2016

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2331
görüntüleme

Hakkari'de Şehit Olan Askerin Ateşi Batıkent'e Düştü

Hakkari'de Şehit Olan Askerin Ateşi Batıkent'e Düştü

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit olan Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın Ankara’da yaşayan baba ocağına acı haber ulaştı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit olan Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay'ın Ankara'da yaşayan baba ocağına acı haber ulaştı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit olan Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay'ın (39) Ankara Yenimahalle'deki baba ocağına ateş düştü. Şehidin babası Kamil Gülünay ve annesi Fatma Gülünay'a acı haberi askeri yetkililer verdi.

Şehidin baba evinin önüne Yenimahalle Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu ve tedbir amaçlı ambulans bekletildi. Şehit Başçavuş'un 1 senedir Hakkari'de görevli olduğu, eşi ve iki çocuğuyla beraber Gelibolu'da yaşadığı öğrenildi.

Şehit Gülünay, yarın Kocatepe Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Askeri Şehitliği'ne defnedildi.

Ankara'da büyük patlama!

Ankara / 13.03.2016

Batıkent'te dolmuş ve kamyonet trafik kazası yaptı: 4 yaralı!

Batıkent / 10.03.2016

Toptancı Hali Taşınıyor

Ankara / 08.03.2016

GİMAT dünyayı doyurur

Ankara / 05.03.2016

Özel Haber

Batıkentli Halk Ekmek Atlantis Cafe'yi sevdi

Batıkent / 03.03.2016