02.06.2014

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2408
görüntüleme

Başkan Yaşar'dan Kütüphane Müjdesi

Başkan Yaşar'dan Kütüphane Müjdesi

Yenimahalle Belediyesi’nin yeni dönemde eğitim ve öğretime verdiği destek artarak devam edecek. Okulların eksikliklerini gideren, çevre düzenlemelerini yapan, öğrencilere kırtasiye yardımında bulunan Yenimahalle Belediyesi, yeni dönemde ilçeye 2 ayrı kütüphane de kazandıracak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ulusal Eğitim Derneği Genel Başkanı Nazım Mutlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Yenimahalle Belediyesi’nin eğitim projelerinin konuşulduğu ziyarette Yaşar, konuklarına müjdeli haberler verdi. Gençlerden gelen talep doğrultusunda, Yenimahalle Pazarı ve Sosyal Tesisi ile Batıkent Meydan AVM’ye birer kütüphane yapacaklarını belirten Yaşar, “Bilgili, kültürlü, demokratik gençlerin yetişmesi için belediyenin tüm imkanlarını seferber etmeye hazırım. Çünkü donanımlı, iyi eğitim almış, kendini geliştirmiş bireyler, ülkemizin geleceğine ışık tutacaktır” dedi.

Kitap Kardeşliği

Okulların her türlü tadilat, bakım ve onarım işlerini belediye olarak üstlendiklerini kaydeden Yaşar, ilçedeki devlet okullarını özel okul statüsüne getirmeyi hedeflediklerini anlattı. Yaz döneminde de öğrencilere tatil kitapları dağıttıklarını hatırlatan Yaşar, "Geçtiğimiz 5 yılda 1 milyona yakın tatil kitapları dağıttık. Ulusal Eğitim Derneği’nin yayınlarını da öğrencilerimizle buluşturabiliriz. Ayrıca hizmete açacağımız kütüphanelerde sizin kitaplarınızın bulunmasını isteriz" dedi.

Emekliler Unutulmadı

Emekli öğretmenler için de Batıkent Meydan AVM’ye bir emekliler lokali açacaklarını söyleyen Yaşar, bu lokalde emeklilerin dolu dolu vakit geçireceklerini, sosyal kültürel faaliyetlerde bulunabileceklerini sözlerine ekledi.

Ulusal Eğitim Derneği Genel Başkanı Nazım Mutlu ise Yaşar’a güzel hizmetleri ve eğitime verdiği değer için teşekkür etti. Derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler veren Mutlu, Yaşar’a dernek yayınlarından oluşan bir kitap seti armağan etti.

Kaynak : Milliyet

İlgili Haberler

Batı Bulvarı son aşamada

Batıkent / 20.04.2014

Ankara'da şiddetli dolu, her yeri beyaza bürüdü

Ankara / 15.04.2014

Batıkent'te şüpheli ölüm

Batıkent / 07.04.2014

Batıkent - Sincan metrosu için son test yapıldı

Batıkent / 17.02.2014

Batıkent - Sincan metrosu 12 Şubat'ta açılıyor

Batıkent / 10.02.2014