18.02.2016

Batıkent Admin
tarafından eklendi

2162
görüntüleme

Ankara'da askeri servis aracına bombalı saldırı!

Ankara'da askeri servis aracına bombalı saldırı!

Ankara'da şiddetli patlama. Başkent Ankara'da Devlet Mahallesi'nde genareller ve amirallerin ikamet ettiği lojmanların bulunduğu bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi. Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştiği bildirildi. Çok sayıda yaralı var..

Ankara'da askeri servis aracına bombalı saldırı! - Son Dakika. Ankara'da şiddetli patlama. Başkent Ankara'da Devlet Mahallesi'nde genareller ve amirallerin ikamet ettiği lojmanların bulunduğu bölgede şiddetli bir patlama meydana geldi. Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştiği bildirildi. Çok sayıda yaralı var.. 

Ankara'da büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın Devlet Mahallesi'ndeki askeri lojman bölgesinde askeri servis araçlarının bulunduğu noktada meydana geldiği öğrenildi. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş yaralandı.

Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı sonucu gerçekleştiği bildiriliyor. Olay yerinde çok sayıda yaralıya sağlık ekipleri müdahale ediyor.

Patlamanın olduğu bölgede Genelkurmay Başkanlığı ve askeri lojmanlar da var.

18.30'dan itibaren Kızılay, Kavaklıdere, Gaziosmanpaşa, Dikmen ve Çankaya gibi birçok semtten duyulan patlamayla ilgili sosyal medyada mesajlar paylaşıldı.

3 SERVİS ARACI YANDI

Ankara'daki patlamanın askeri servis aracına yönelik bir saldırı olduğu bildiriliyor. 3 servis aracının yandığı ilk gelen bilgiler arasında. Olay yerinde çok sayıda yaralıya sağlık ekipleri müdahale ediyor.

PATLAMA BÖLGESİ ÇOK KRİTİK

Patlama bölgesi Genelkurmay Başkanlığı'na 300 metre mesafede, general-amiral lojmanlarının hemen karşısında.

Batıkent Devlet Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Batıkent / 11.02.2016

Bugün Batıkent'te yapılacak belediye çalışmaları

Batıkent / 08.02.2016

Sevgililer günü sergisi açılıyor

Ankara / 08.02.2016

Ankara barajlarında 2016 bereketi

Ankara / 07.02.2016

Batıkent'in 2015 nüfusu belli oldu

Batıkent / 07.02.2016