17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

5400
görüntüleme

Yuva ve Çakırlara Yeni Yollar Açılıyor

Yuva ve Çakırlara Yeni Yollar Açılıyor

Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Batıkent Yenibatı Mahallesi, Çakırlar mevkii, Çayyolu Yaşam Kent, Park Caddesi ve Yenikent Bahçelievler ve Yakacık Kırandağı mevkiinde devam eden yol açma çalışmalarını bir an önce bitirebilmek için tüm imkanlarını seferber ediyor.

Asfaltlama devam ediyor

Belediye Ekipleri yol açma çalışmalarının yanı sıra asfaltlama işlemini de büyük bir titizlikle sürdürüyor. Tüm ilçenin asfalt tamiratının tamamlanmasının ardından yıpranan yolları onaran ve asfaltı olmayan yollara ise yeniden asfalt döken ekiplerin, Yenimahalle Merkez, Batıkent Ergazi Mahallesi, Uğur Mumcu mahallesi, Çayyolu Yeni Ata Bilge Sitesi, Yaşam Kent, Ataşehir ve Beştepeler'de çalışmaların sürmekte olduğu kaydedildi.

Yenimahalle'de açılmadık yol kalmayacak

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yol açma ve asfaltlama çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini bir yıl içinde Yenimahalle'nin ulaşım ve yol sorunu kalmayacağını ifade etti. Bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra yeni yollar açarak vatandaşların ulaşım sorununu ortadan kaldıracaklarını kaydeden Başkan Yaşar, “Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırabilmek için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Açılan yeni yollarla birlikte ulaşım sorunu büyük ölçüde aşılmış olacak. Programımız Yenimahalle'nin her yerindeki yollar tek tek gözden geçirilerek bakım ve onarımı yapılacak ve belli bir standarda ulaştırılacak. Bakım, onarım ve kaplama çalışmalarımız neticesinde 89 bin ton asfaltı İlçemizin yollarının vatandaşlarımıza layık olabilmesi için döktük. Yeni yolların da eklenmesiyle vatandaşlarımız trafik çilesi yaşamayacak. Yenimahalle herkesin yaşamak isteyeceği bir ilçe haline gelecek” dedi.

Önümüzdeki günlerde Yuva ve Çakırlar'da da yeni yollar açılacağı müjdesini veren Yaşar, “Önümüzdeki günlerde başlayacak çalışmalarla birlikte Yakacık'ta 8000 metre, Yuva Köy ve Çakırlar'da toplam 5000 metre yeni yol vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Ayrıca Şentepe'de imar planında ortaya çıkan yolların açılmasına ve komlaştırılması biten yolların çalışmalarına çok kısa bir süre içinde başlanacak” diye konuştu.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011