17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3126
görüntüleme

Yenimahalle'liye büyük hizmet geliyor

Yenimahalle'liye büyük hizmet geliyor

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Vekili Başar Bal ve Başkan Yardımcısı Şenol Balaban ile birlikte Kültür ve Kongre Sarayı'nı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaşar, önümüzdeki günlerde açılışı yapılacak olan merkezin Yenimahalle'de büyük bir eksikliği gidereceğini söyledi. Yaşar, “Yenimahalle gibi çok büyük bir ilçede böyle bir merkezin olmaması büyük bir eksiklikti. Kültür ve Kongre Sarayı ile birlikte Yenimahalle'nin kültürel, sanatsal ve sosyal hayatı daha fazla hareketlenecek” dedi.

*Yenimahalle'ye faydalı olacağız Başkan Yaşar, Kongre ve Kültür Sarayı'nın yalnızca Yenimahalle'nin değil Ankara'nın da ihtiyacını karşılayacak büyük bir kompleks olacağını söyledi. Yaşar, “Yenimahalle'de böyle büyük organizasyonlar ve toplantılar yapacak, sergi açacak alanlar bulmakta zorlanıyoruz. Bu merkez hem Yenimahalle'nin sosyal ve kültürel hayatına renk katacak hem de büyük bir eksikliği gidermiş olacak” diye konuştu.

Merkez'de yok yok

Kültür ve Kongre Sarayı'nda, düğün ve özel organizasyonlar, okul mezuniyet baloları, milli bayram kutlamaları gibi yemekli davetlerde kullanılmak üzere 1500 kişilik kapasite ile tasarlanan kongre salonu bulunuyor. İki katlı otoparkı bulunan Merkez'de kongre salonu bölünerek üç farklı büyüklükte mekan elde edilebilecek. Eğitim amaçlı çalışmalarda ve toplantılarda kullanılacak olan, lcd, dia, tepegöz gibi teknik destekler ile donanımlı 2 adet 50 şer kişilik kapasiteli seminer salonu ile 350 kişilik kapasiteli nikah salonu da Yenimahallelilerin hizmetine sunulacak. Merkezde Yenimahalle'nin kültür ve sanat hayatını zenginleştirmek amacıyla tiyatro oyunlarının sahnelenmesine ve sinema gösterimlerine imkan sağlayan 500 kişi kapasiteli bir tiyatro salonu da bulunuyor.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011