17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3195
görüntüleme

Yenimahalle'de Yeni Araçlar

Yenimahalle'de Yeni Araçlar

Yenimahalle Belediyesi, daha temiz, daha güzel ve daha modern bir Yenimahalle gerçekleştirebilmek için hizmete soktuğu 29 araç ile araç filosunu güçlendirdi.Yenimahalle Belediyesince alınan 5 adet çift kabin tuz serici ve kar kürüme aracı, 5 adet damperli kamyon, 5 adet tuz serici ve kar kürüme aracı, 1 adet paletli kazıyıcı, 1 adet kazıcı, 2 adet asfalt yama silindir, 2 adet asfalt silindiri, 1 adet vinç, 2 adet kamyonet, 1 adet otobüs (45 kişilik), 2 adet asfalt tamir aracı, 2 adet cenaze aracı olmak üzere toplam 29 yeni araç düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, törende yaptığı konuşmada amaçlarının Yenimahalle halkına daha hızlı, kaliteli ve yaygın bir hizmet vermek. Yenimahalle'nin yaşam kalitesinin daha güzel daha modern bir ilçe yapmak için çalışıyoruz. İki çalışan üç gün yatan araç parkımızla her gün gelişen Yenimahallemize hizmet veremediğimiz için araç parkımıza göreve geldiğimiz günden itibaren yeni araçlarla yeniledik. Geçen yıl araç parkımıza 34 araç ekleyerek bu yılda bu araçlara 29 araçla takviye yapmanın gururunu ve onurunu her zaman desteğini bizlerden esirgemeyen Yenimahalleli hemşerilerimizle paylaşmanın haklı gururunu ve onurunu yaşıyorum.

HİZMETLERİMİZDE GüNü KURTARMAK HESABI YAPMIYORUZYenimahalle'li vatandaşlara hizmetin en iyisini vermek için gece-gündüz demeden büyük bir özveri içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Duyar, " Göreve geldiğimiz süre içerisinde bir çok önemli hizmetlere imzamızı attık. Bu gün bu hizmet zincirine yeni bir halka ekliyoruz. Göreve geldiğimizde 20-30 yaşlarında yedek parçaya ihtiyacı olan, benzine doymayan, astarı yüzünden pahalı kaliteli hizmet sunmaktan aciz bir araç parkımız vardı. Hizmetin iyisi modern ve kaliteli araçlarla olur. Bu bakımdan Yenimahalle'mizi güzel, yaşanabilir ve modern bir ilçe yapabilmek için bu eskimiş araçlarımızı yeniledik. Kaynaklarımızı en iyi şekilde değerlendirerek halkımıza hizmet olarak geri döndürüyoruz. Ve tasarrufu en iyi şekilde uyguluyoruz. Hizmette asla sınır tanımıyoruz. Yıllar sonrasını düşünerek hizmetlerimizi kalıcı yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle Dünya'da örnek Türkiye'de örnek bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyoruz. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu destek ve güçle hizmet kalitemizdeki çıtamızı yükseltiyoruz. Şunu herkes bilsinki Yenimahalle Belediyesinde herkese yetecek sevgi var. Yenimahalle'de siyasi partiler, dernekler, sivil toplum örgütleri ile muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla her zaman diyaloglarımızı iyi tutarak Yenimahalle ilçesinin bir aile olduğunu gösteriyoruz. çünkü biz bir aileyiz. Yaptığımız tüm güzel hizmetlerimizi halkımıza duyuran bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Basın mensubu arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bu yeni araçlar tüm Yenimahalle'lilere hayırlı ve uğurlu olsun " dedi.

KAPTAN ŞöFöR BAŞKAN DUYAR

Başkan Duyar tören sonunda basın mensuplarının isteğini kırmayarak kamyon aracını kullanarak usta bir şoför olduğunu gösterdi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011