17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3149
görüntüleme

Yenimahalle'de Volkan Konak Rüzgarı

Yenimahalle'de Volkan Konak Rüzgarı

Demetevler Kerkük Caddesi'nde gerçekleşen konsereYenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve ErhanAras, CHP Parti Meclis Üyesi Deniz Pınar Atılgan, meclis üyeleri, birimmüdürleri, muhtarlar ve çok sayıda Yenimahalleli vatandaş katıldı.

Bayramlara sahip çıkalım

Konser öncesinde konuşma yapan Yaşar Bayramlarımız ulusal birliğimizin teminatıdır diyerek, “ Gazi MustafaKemal Atatürk, Cumhuriyeti gençlere emanet etmiştir. Cumhuriyet uğruna verilenmücadeleleri gelecek kuşaklara aktarmak hepimizin kutsal görevidir” diye konuştu.

Binlerce Yenimahalleli

Konser alanını saatler öncesinden hınca hınç dolduran onbinlerce Yenimahalleli, Yenimahalle Belediyesine bağlıTUBİL Halk Dansları Topluluğu'nun sergilediği Karadeniz yöresine aithalkoyunu ile coştu. Ardından Volkan Konak Yenimahallelilerin yoğun tezahüratları altında sahne aldı. Sanatçının söylediği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlikeden Yenimahalleliler, söylenen İzmir Marşı ve 10.Yıl Marşı'naellerindeki Türk bayraklarını sallayarak eşlik ettiler. Birbirinden güzel şarkıları ile Yenimahallelileri coşturan kuzeyin oğlu okuduğu NazımHikmet'in Şehitler adlı şiiriyle duygusal anlar yaşattı. Konser havaifişek ve 10.Yıl Marşı ile sona erdi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011