17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2838
görüntüleme

Yenimahalle'de Hedef 45'de 45

Yenimahalle'de Hedef 45'de 45
HEDEF TAM İSABET

Yenimahalle'nin dürüst ve temiz kadrosunun bir araya gelme amacının yüzde yüz başarıyı yakalamak olduğunu ifade eden Başkan Duyar, “gerçekleştireceğimiz seçim çalışmalarında Yenimahalle'mizde yüzde yüz başarıyı yakalamak için arkadaşlarımızla bir araya geldik. Amacımız ortak, hedefimiz ortak sevdamız ortak, hepimiz Yenimahalle sevdalısıyız. Oluşturduğumuz hizmet sevdalıları 30 Mart sabahı Yenimahallemizin hizmetinde olmaya devam edecek, bundan en ufak kuşkumuz yok. Biz Yenimahalleyi seviyoruz. Herkesin başkanı olarak görev yaptık. Başarımız toplumsal uzlaşıda ve biz bir aileyiz prensibinde yatmaktadır. Yenimahalle'de herkese güzler yüzlü, anlayışlı ve hoşgörüyle yaklaşacak ve hizmetinde bir emanet olduğunu unutmayacağız. Hizmette ve seçim çalışmasında bize oy veren veya vermeyen ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacağız. Çünkü biz Yenimahalle ailesiyiz” dedi.

Duyar'2004 yılında göreve geldiğimizde herkesi kucakladık ve her yere eşit hizmetler götürdük. Hiçbir siyasi ve etnik ayrımcılık asla yapmadık ve yapmayacağız. Bunu Yenimahalle halkı gördü. Biz hizmete talip olduk ve olmaya devam edeceğiz, dedi.

YENİMAHALLE HİZMET BAŞTACIMIZDIR.

Yenimahalle'de gönüllerini ortaya koyarak gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten Meclis Üyesi adayları ise hep bir ağızdan birlik beraberlik mesajları verdiler. Yenimahalle sevdalısı olduklarını bildiren Meclis Üyesi adayları hedeflerinin oyları iki katına çıkartmak olduğunu da bildirerek, 2004 Yerel Seçimlerinde aldıkları yüzde elli oyu arttırmak isteyerek, her koşulda Başkan Duyar'ın yanında olduklarını bir kez daha vurguladılar. 45 belediye meclis üyeliği bulunan Yenimahalle Belediye meclisinde hedef 45 olarak belirlendi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011