17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2992
görüntüleme

Yaşar, Batıkentlilere Hizmetlerini Anlattı

Yaşar, Batıkentlilere Hizmetlerini Anlattı

Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Batıkent Meydan AlışverişMerkezi'nde gerçekleşen brifinge, Yenimahalle Belediye BaşkanYardımcıları Şenol Balaban ve Erhan Aras, Meclis Üyeleri, muhtarlar, birimmüdürleri ve çok sayıda Batıkentli katıldı.

Yenimahallebizimle değişti

Göreve geldiklerigünden bugüne kadar Yenimahalle'de gerçekleşen hizmetleri ve değişimianlatan Yaşar, “140 trilyon borçla alınan bir belediyenin bu günlereborçsuz gelerek bu kadar hizmet yapması çok alışılagelmiş bir durum değildir.Yenimahalle bizlerle çok yol kat etti, çok değişti. Nazım Hikmet Kongre veSanat Merkezi'nden Yaşlı Yaşam Merkezi'ne, yeşil alançalışmalarından YENİMEK kurslarına kadar her alanda yenilikler ve hizmetleryaptık” dedi.

Batıkent'eCemevi yolda

YenimahalleBelediyesi olarak Alevi vatandaşların yoğunlukta yaşadığı Batıkent'te bircemevi yapacaklarını da kaydeden Yaşar,”Alevi vatandaşlarımızınibadetlerini özgürce yapabilmeleri için kolları sıvadık. Batıkent'teiçinde cemevi olan bir kültür merkezi yapıyoruz. Üçlü bir merkez olacak birtarafında cemevi, bir tarafında gençlik merkezi bir tarafında da kreşbulunacak. Alevi yurttaşlarımız içinde cem salonundan, yemekhaneye,kütüphaneden, konferans salonuna kadar her türlü ayrıntının düşünüldüğü bircemevine kavuşacaklar” dedi.

Yaşar,Batıkent'in hızla gelişen bir bölge olduğuna dikkat çekerek, altyapı veyeşil alan çalışmalarının durmaksızın devam ettiğini söyledi. YenimahalleBelediyesi'nin ilçenin her bölgesine eşit hizmet götüren bir belediyeolduğunun altını çizen Yaşar, “Kurumlar kaynakları doğru kullanırsavatandaşa verimli hizmet sunabilirler. Yenimahalle 1 milyon nüfusu olan birilçe, herkese aynı eşitlikte hizmet sunmak biz yöneticilerin görevidir”dedi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011