17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2732
görüntüleme

Yaşar Batıkent'le buluştu

Yaşar Batıkent'le buluştu

Hepimizin çorbada tuzu olsun

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Yaşar; “Sizlerle birlikte kent yönetiminde neler yapabileceğimizi tartışmak üzere buradayız. Sizlerin fikirleri, istekleri benim için çok önemli. Ben yaptıklarımı ve bundan sonra yapacaklarımı paylaşmaya ve sizlerin isteklerinizi dinlemeye geldim. Bu şekilde hepimizin bu çorbada bir tuzu olsun. Sorunlarımıza beraber çözüm bulalım” dedi.

Halkın içinden gelen başkan

Site sakinlerinin istek ve sorunlarını tek tek dinleyen Başkan Yaşar ; “Bu zamana kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın yarısı bile değil. Dört sene sonra çok farklı bir Yenimahalle göreceksiniz. Devlet kaynaklarını düzgün kullanarak yapılamayacak hiçbir şey yok.”dedi. Site yöneticilerinin Başkan Yaşar için; Bütün söylemlerinde halkla bütünleşmeyi ve hizmeti ilke edinen bir Belediye Başkanımız var. Bizi buraya gelerek onurlandırdığı için teşekkür ederiz diyerek Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın kendilerinden biri olduğunu ve hep aralarında bulunduğunu kaydettiler.

Yaptığım İş İbadettir

Çalışmanın en büyük ibadetlerden biri olduğunu söyleyen Başkan Yaşar, ”Bize güvenin ben bugüne kadar başımı öne hiç eğmedim. Benim yaptığım iş ibadettir ben buna inanarak işimi yapıyorum. Bizden öncekilerin yaptıklarının kat kat fazlasını yapmazsam kendimi ve ekibimi başarısız kılarım.”dedi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011