18.04.2017

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

8348
görüntüleme

Vagonda alem

Vagonda alem

Batıkent’te, TCDD’ye ait eski yolcu vagonunu alkol alan ve uyuşturucu madde kullananlar hurdaya çevirdi. Vagon, çevresinde yakılan ateş ve sprey boyalarla yazılan yazılarla büyük zarar görürken çavre sakinleri denetimsizlikten yakındı.

Batıkent metrosunun, Batı Merkezi Metro istasyonu yanındaki boş araziye üç ay önce konulan Türkiye Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait eski vagon, alkol ve madde bağımlılarının meskeni oldu. Kullanımdan kaldırıldıktan sonra sergilemek amacıyla konulan vagonu, önce alkol ve madde bağımlıları geceleri alem için kullanmaya başladı. Bir süre sonra zarar görmeye başlayan vagon, çevresinde yakılan ateş ve üzerine sprey boyalarla yazılan yazılar sonrası da atıl hale geldi. Mahallenin ortasındaki vagonda yapılan gece alemlerinden şikâyet eden mahalleli ise, denetim eksikliğine dikkat çekti.

GÜVENLİK ÖNLEMİ YOK

Vagonun kısa sürede atıl hale dönmesini, çevresinde güvenlik önlemi alınmamasına bağlayan vatandaşlar, şunları söyledi:
“Mahallede eski bir vagonun sergileniyor olması çok güzel. İyi düşünülmüş bir proje ama etrafında hiçbir güvenlik önleminin olmaması, bağımlıların işine geldi. En azından etrafına demir korkuluklar yapılabilirdi. Böyle olunca hemen kapılarını kırdılar, içinde alem yapmaya başladılar. Her yerini boyamışlar. Başlarda yanından geçerken fotoğrafını çekiyorduk, çocuklarımız ilgi gösteriyordu. Şimdi görmemeye çalışıyoruz.”

Kaynak : Hürriyet Ankara

Batı Sitesi Mahallesi pazaryeri açıldı

Batıkent / 02.04.2017

Batıkent'e bir kültür merkezi daha geliyor

Batıkent / 01.04.2017

Ulus Hakkında FLAŞ Karar! Trafik Aşağıya Alınıyor

Ankara / 15.03.2017

Batıkent satranç eğitim merkezine kavuştu

Batıkent / 04.03.2017

Metroda aktarma çilesi ne zaman bitecek?

Ankara / 02.03.2017