17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3288
görüntüleme

Tapular Hazır...

Tapular Hazır...
Modernleşme ve çağdaş şehircilik anlamında tüm imkânlarını seferber eden Yenimahalle Belediyesi, başlatmış olduğu kentsel dönüşüm projeleri ve yeni imar planları çizimleri ile imar çalışmalarında Demet 2.etapta çalışmalarını bitirdi.

Yapılan bu çalışmaların ardından vatandaşlara teslim edilecek tapular Tapu Kadostro müdürlüğü ile ortak çalışma sonucunda hazırlanarak belediye binasında sahiplerini bekliyor. Yaklaşık 80 bin kişiyi doğrudan ilgilendiren bu projeyle toplam 278 hektarlık alanda 14 bin hak sahibine 27 bin tapu dağıtılacaktır.

Demet 2'de tarla konumunda gözüken,13 katlı apartmanlarda oturan vatandaşlarımız hak ettikleri gerçek imarlı tapularına 12 Mart'ta Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın katılımlarıyla gerçekleşecek tapu teslim töreniyle kavuşacaklar.

çağdaş şehircilik anlamında çok büyük bir sorunu hallettiklerini söyleyen Başkan Duyar ""Seçim vaadimizde söylediğimiz Yenimahalle'de imarsız hiçbir yer kalmayacak dediğimiz zaman bazı kişiler hadi canım sende dediler. Biz bu sözlere aldırmadan var gücümüzle çalıştık. Kimseyi kimseden ayırmadık, kimsenin hakkını gasp etmedik, herkes kendi hisselerindeki tapularını alacak"" dedi.

TAPU TESLİMİNDEN SONRA HİZMET

İmar sorununun çözülmeden çağdaş bir kent yaratılamayacağını söyleyen Başkan Duyar ""İmar sorununu çözmeden hiç bir hizmet gitmez. Doğalgaz, park, bahçe, sosyal alanlar yapamazsınız, yolunu açamazsın. Bu yüzden önce imarı çözeceksin, tapu vereceksin, ondan sonra hizmeti yapacaksın. Tapu tesliminden sonra yapılacak hizmetlerden sonra burada oturan vatandaşlarımız kısa bir zaman içerisinde yapılan değişiklikleri fark edecekler. Sağlık hizmetleri için poliklinik, sosyal tesisler, eğitim ve spor kompleksleri, umumimi hizmet alanları, yol gibi her türlü hizmeti alabilecekler. çok katlı tarla ve Gecekondu görünümünden kurtulan bir Yenimahalle Ankara'nın parlayan yıldızı olacaktır. Yenimahalle adına güzel şeyler yapmak ve bunları gerçekleştirmek için önemli adımlar attık ve atmaya devam edeceğiz. Cesaretli ve kararlı adımlarla da yolumuzda yürüyoruz. Tek amacımız halkımızın hak ettiği kaliteli hizmeti alabilmelerini sağlamak"" dedi.

12 Mart'ta şölen havasında geçecek tapu teslim töreninde ZARA ve Murat GöĞEBAKAN sevilen şarkılarıyla başkentlilerle birlikte olacak.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011