17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4966
görüntüleme

Tambur Kursu

Tambur Kursu

Yenimahalle Belediyesi Türk Müziği Konservatuarı Tambur Kursu kayıtları başladı. Sanat aşıklarına, Türk müziğinin en eski sazlarından olan tambur kursu için Yenimahalle Belediyesi kapılarını yine ardına kadar açtı.

Konservatuar mezunu uzman öğretmenler tarafından verilecek eğitim 16 yaş ve üzeri tüm sanatseverlere açık. Kurslara katılmak için tek şart ise Türk Müziğini sevmek. Tambur dersleri Pazartesi ve Çarşamba günleri 17:00-19:00 saatleri arasında Yenimahalle Belediyesi Konservatuarı'nda yapılacak.

Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet DUYAR : “Türk Müziğine gereken değeri verip, yaşatmak için elimizdeki tüm imkanları değerlendirerek halkımıza her şeyin en iyisini sunmak çabası içerisindeyiz. Tambur Kursu ile de sanat aşığı tüm vatandaşlarımıza Türk Müziğini tanıtmak ve sevdirmek istiyoruz. Türk müziği bizim geçmişten geleceğe uzanan tarihi bir ışığımızdır. Bu ışık Ankara'nın Kültür ve Sanat ışığı Yenimahalle'de daha da parlayarak devam edecektir.”dedi.

Yenimahalle Belediyesi Konservatuarı bünyesinde ÜCRETSİZ olarak verilecek Tambur Kursu için kayıtlar Yenimahalle Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne ve Karşıyaka Kültür Sanat Merkezi'ne başvurularak yapılabilecektir.

Sınırlı sayıdaki kontenjanlar dolmadan konservatuarın sanatçı adaylarından biri olmak için acele edilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Ahmet Duyar, “eğitim ve öğretim amaçlı, unutulmaması gereken bir müziğimiz, o halde sınırlı sayıda kayıt alarak, kalifiye elaman yetiştirmenin yanı sıra, Türk müziği sevenlerin nezih ortamda çalışmaları için kontenjanlarımız sınırlıdır”. Dedi.

Bilgi İçin : 335 11 46

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011