17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

5131
görüntüleme

Ostim'de ki cinayet çözüldü

Ostim'de ki cinayet çözüldü

Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ostim'de bir lokantada garsonluk yapan ve gece evine dönerken boğazı kesilen Nesrin Korkmaz'ın (21) öldürülmesiyle ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri özel bir çalışma ekibi oluşturdu.

Genç kızın özel yaşamını ve ilişkilerini araştıran polisler, olayın "tesadüfen gelişen bir cinayet" olduğunu tespit ettiler.

Olay yerine yakın iş yerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini inceleyen polisler, bir marketin kamerasının görüntülerinden genç kızı takip eden bir kişiyi belirlediler. Bu kişinin kimliğini saptayan polisler mahkemeden alınan karar doğrultusunda zanlının evine baskın düzenlediler. Görüntülerdeki Hurşit Ş. gözaltına alındı, evde bulunan bir sustalı bıçağa el konuldu.

Emniyette sorgulanan Hurşit Ş, genç kızı otobüs durağından itibaren takip ettiğini, kendisine arkadaşlık teklifinde bulunduğunu belirtti. Ostim'de bir lokantada garson olarak çalışan Nesrin Korkmaz'ı tanımadığını, "anlık hoşuna gitmesi" sebebiyle arkadaşlık teklif ettiğini kaydeden Hurşit Ş, "reddedildiğini ve hakarete uğradığını" iddia etti.

Sinirlenerek elindeki bıçakla genç kızı korkutmak istediğini söyleyen Hurşit Ş, bıçağı salladıktan sonra olay yerinden kaçtığını anlattı.

Birkaç gün sonra genç kızın öldüğünü gazetelerden okuduğunu belirten Hurşit Ş. olaydan sonra pişmanlık duyduğunu söyledi. Katil zanlısının bir berberde kalfa olarak çalıştığı bildirildi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011