17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

7536
görüntüleme

Optimum artık en büyük

Optimum artık en büyük

Türkiye'nin 75 bin metrekarelik en büyük outlet merkezi Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi Nine West'den Beymen'e ünlü markaları buluşturmasının yanı sıra, yarı olimpik buz pateni pisti ve 11 bin metrekareye yayılan eğlence kompleksi ile Ankaralıların yeni adresi olmaya aday.

TÜRKİYE'NİN en büyük outlet merkezi artık Ankara'da. Yeni ek binasının hizmete girmesiyle birlikte toplam 75 bin metrekarelik bir alana yayılan Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Beymen'den Nine West'e outlet mağazaları, buz pateni pisti ve eğlence kompleksiyle Ankara'ya birçok ilki getiriyor. Yaklaşık iki yıl önce Ankara'nın ilk outlet alışveriş merkezi olarak açılan Optimum Outlet Center, Cumartesi günü yeni ek binanın da hizmete girmesiyle birlikte sadece adını değiştirmekle kalmadı, Türkiye'ye ve başkente birçok ilki de getirdi. İçinde Diesel'den Network'e, Beymen'den Nine West'e birçok yerli ve yabancı markanın outlet mağazasını bulunduran Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, 11 bin metrekarelik kapalı eğlence kompleksi, yarı olimpik buz pateni pisti, biri dört boyutlu 14 sinema salonu, 18 parkurlu bowling salonu ve çocuklara özel tuvaleti ile Ankara'lıların yeni adresi alışveriş ve eğlence adresi olmaya aday. Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nin Türkiye ve Ankara'ya getirdiği yenilikleri Genel Müdür Özgen Özyurt'dan dinledik.

- DÜNYACA ÜNLÜ MARKALAR -

Yeni binanın hizmete girmesiyle 65 mağazadan 156 mağazaya ulaştık. Optimum Outlet, müşteriye dünyaca ünlü markaların ve büyük yerli markaların ürünlerini çok daha düşük fiyatlarla bir arada bulma imkanı veriyor. Birçok ünlü markanın Ankara'daki ilk outletini bulundurma özelliğiyle iddialı olan Optimum'da müşteriler Park Bravo, Nine West, Mango, Divarese, Diesel, Beymen, Polo Garage, Levi's, Nike, Dexter ve diğer birçok markanın seri sonu, üretim fazlası, eski sezon ve defolu ürünlerini yarı fiyatına alma imkanı bulacak. Türkiye'nin en büyük outlet merkezi haline gelen Optimum, başkentin AnkaMall'dan sonraki ikinci büyük alışveriş merkezi olarak dikkat çekiyor.

- ÖNCE ÇOCUKLAR DÜŞÜNÜLMÜŞ -

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nde önce çocukları düşündük. Gözetmen dahilinde bir çocuk oyun alanının yanı sıra tam teçhizatlı bir emzirme odası, Evi Baby'nin sponsor olduğu, bez, mama ve alt değiştirme imkanları sunan bir bölüm de Optimum'un çocuklu ailelere sunduğu imkanlardan bazıları. Ayrıca çizgi karakterlerle süslenmiş, çocukların boyuna ve ebatlarına uygun olarak yapılmış bir de çocuk tuvaleti bulunan Optimum'da artık anne babaların çocuklarını tuvalete götürmeleri bir zahmet olmaktan çıkıyor. Tiyatro gösterileri, yardım kampanyaları ve yarışmaların da yapılacağı Optimum'da yakında bir de çocuk kulübü oluşturmayı düşünüyoruz.'

- ÜCRETSİZ INTERNET -

Mevcut sayısı 11 olan yeme-içme noktalarının sayısı yeni Optimum'da 22'ye, oturma kapasitesi ise bin 200'e çıkarken, bunların arasında Starbucks ve Gloria Jean's Coffee ile Sbarro gibi ünlü zincir markalar bulunuyor. Ayrıca "wireless" hizmetinin verildiği Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi'nde toplam yedi bilgisayarla da ücretsiz internet bağlantısı sağlanıyor.

- EĞLENCEDE DE İLK SIRADA -

Optİmum Outler ve Eğlence Merkezi'nin 11 bin metrekareye yayılan eğlence kompleksi içinde yer alan 6 sinema salonu ile bowling salonu ay sonunda, diğer bütün etkinlikleri ise bugün hizmete giriyor. Hala çalışmaları devam eden Roller Coster treni için tavan 14 metre olarak yapıldı. TÜZE Group tarafından işletilecek olan eğlence kompleksi içindeki 18 hatlı bowling salonu ise Bilkent'den sonra Ankara'nın ikinci büyük bowling salonu olma özelliğini taşıyor. Yine TÜZE'nin işleteceği 14 salonlu sinema kompleksinin bir salonu dokunma-koku alma gibi duyulara etki eden unsurların yer verildiği dört boyutlu sinemaya, bir salonu da tamamen çocuk filmlerinin gösterileceği bir sinemaya ayrılmış.

- HERKESE GÖRE HİZMET -

Genel Müdür Özgen Özyurt açıklamasını şöyle sürdürdü; ‘'İki yıl önce hizmete girdiğinden bu yana daha çok orta ve alt gelir seviyesi müşterinin tercih ettiği Optimum, yeni mağazaları ve eğlence kompleksiyle artık çok daha geniş bir müşteri yelpazesini hedefliyor. Artık Ankara'nın her yerinden, özellikle de orta ve üst gelir seviyesinden müşteri de Optimum'a ilgi gösterecek. Kaliteli markalardan alışveriş etmek isteyen ve Optimum'a gelen bir müşterinin en büyük avantajı bütün alternatif markaları Optimum'da bir arada bulabilecek olması. Diğer bir avantajımız da şehir merkezine fazla uzak olmamamız. Yurtdışında, örneğin ABD'de outlet'ler genelde büyük şehirlere oldukça uzak mesafelerde yer alırlar. Optimum'a ise Ankara'nın birçok yerinden ortalama 20-25 dakikada ulaşılabiliyor. Çayyolu'ndan 7-8 dakikada gelinebiliyor.'

- RAKAMLARLA OPTİMUM -

Her gün 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet

- 75 bin metrekare kapalı alan - 11 bin metrekare eğlence kompleksi - 22 yiyecek-içecek noktası - 1500 kişiye istihdam - 2 bin 500 araç kapasiteli ücretiz otopark - 156 mağaza, 1 hipermarket, 27 restoran - 1'i dört boyutlu 14 salonlu sinema kompleksi - 18 hatlı bowling salonu - 500 metrekarelik buz pateni pisti - 7 bilgisayarla ücretsiz internet olanağı - "Wireless" hizmeti

- YARI OLİMPİK BUZ PATENİ -

OPTİMUM'un en ilgi çekici özelliklerinden biri, 500 metrekarelik, yarı-olimpik bir buz pateni pistine sahip olması. Türkiye'deki diğer iki örneği İstanbul Galleria ile Bursa Asmerkez'de bulunan buz pateni pistinde sertifikalı hocalar tarafından hafta içi ve hafta sonlarında özel dersler ve kurslar verilecek. Son yıllarda bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de büyük bir ilgiyle izlenen artistik buz patenini öğrenmek isteyen çocuklar ve gençlerin büyük ilgi göstereceği buz pateni pistin işletmecisi Fehmi Tekelioğlu. Zaman zaman özel gösterilerin de yapılacağı, yarı olimpik özellik taşıyan pist aynı anda yüz kişinin kayabileceği bir kapasiteye sahip.

kaynak: ankaradayim

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011