17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3099
görüntüleme

Metro inşatında göçük

Metro inşatında göçük
Alınan bilgiye göre, Ümitköy Kavşağı'ndan başlayarak Çayyolu bağlantı yoluna kadar uzayan metro tüneli, gece geç saatlerde, bağlantı yoluna 15 metre kala çöktü. Göçme, tünelin 150 metrelik bölümünde oluştu.

Yetkililer, göçüğün, işçiler çay molasındayken meydana geldiğini, bu nedenle can kaybı ve yaralanma yaşanmadığını ifade ettiler.

Tünelde, göçük meydana gelmesinin nedenlerini araştırdıklarını belirten yetkililer, taş zeminin kırılarak ilerlendiğini, bu işlem sırasında meydana gelen titreşimin göçüğe neden olabileceğini kaydettiler. Tünel çalışmasının yapıldığı alanda, bina inşaatları nedeniyle hafriyat çalışmaları yapıldığını anlatan yetkililer, göçüğün bu çalışmalar nedeniyle meydana gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde de durulduğunu belirttiler.

Yetkililer, göçük nedeniyle çökme yaşanmasının engellenmesi amacıyla çevredeki binaların zemin etütlerin de yapıldığını, her türlü önlemin alındığını kaydettiler.

Bu arada, olay nedeniyle bölgede asfaltta da göçme olması nedeniyle yol trafiğe kapatıldı. Göçük yüzünden yolun kapanması nedeniyle trafik Çayyolu'nun içine kaydırıldı.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011