17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4017
görüntüleme

Hurdacılar Sitesinde yangın

Hurdacılar Sitesinde yangın

Başkent'te Hurdacılar Sitesi'nde gece saatlerinde başlayan yangın, sabaha kadar devam etti. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Ankara Yenimahalle'de bulunan Hurdacılar Sitesi'nde gece saat 04:30 sıralarında yangın çıktı. Lastiklerin depolandığı kısımda başlayan yangın, kısa sürede hurdalığın büyük bir kısmını sardı.

Hurdalıkda görevli bekçilerin ihbarı üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede yangın yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye erlerinin alevlere müdahalesi sırasında zaman zaman patlamalar yaşandı.

Hidrojen tüplerinin bulunduğu kısma sıçrayan alevler çok sayıda patlamanın yaşanmasına neden olurken itfaiye erleri ve çevredekiler patlamalar sırasında etrafa fırlayan demir parçaları nedeniyle korkulu anlar yaşadı.

Sabahın erken saatlerine kadar süren yangın, saat 07:00 sıralarında kontrol altına alındı. Yangının tamamen söndürülerek soğutma çalışmalarının devam ettiği bildirildi. Yangında ölen yada yaralanan olmazken büyük çapta maddi hasar oluştu. İtfaiye yangının çıkış nedenini araştırıyor. Polis ekipleri yangınla ilgili soruşturma başlattı.

kaynak: ankarahaber

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011