17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4409
görüntüleme

Haydi, Herkes Havuza

Haydi, Herkes Havuza

Engellilerin de unutulmadığı yarı olimpik olan havuz açılışına katılan CHP Genel Sekreteri Önder Sav kurdeleyi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile birlikte kesti. Açılışa yüzlerce vatandaşın yanı sıra CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Kayhan Yüreğir, Yenimahalle Belediye Başkan Vekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban ve Hakan Açıl ile Meclis Üyeleri de katıldı.

Yenimahalle zor olanı başarıyor

Tamamen bozulmuş bir eseri düzeltmenin yeniden yapmaktan daha zor olduğunun altını çizen Önder Sav, “Yenimahalle Belediyesi zor olanı başarıyor. Ve Yenimahalle'nin her yerini elden geçiriyor. Her gün hizmete hizmet katıyor, sınır tanımıyor. Her hafta bir açılış ya da temel atma töreni ile ne kadar başarılı olduklarına hep birlikte tanık oluyoruz. Fethi Yaşar ve ekibini yürekten kutluyorum” diye konuştu. Sav, Yenimahalle'nin yüzünü çağa döndürmüş bir belediye olduğunu belirtti.

Yenimahalleli olmak ayrıcalıktır

Hacı Sabancı Yüzme Havuzu'nda yaptıkları yenilikleri anlatan Başkan Yaşar, “Eskiyen havuz onarılırken, hijyen koşullarının tam anlamıyla sağlandığı, ek olarak sauna ve çevre düzenlemesiyle göz dolduran havuz vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirildi. Soyunma odalarından duşlara tesisatlarından çevre düzenlemelerine kadar her şey elden geçirildi. Eskiyen spor salonu yeni fitness aletleri ile zenginleştirilip bir spor merkezi haline getirildi. Vatandaşlarımız burada spor yapmanın yanı sıra, kafelerinde aileleri ile güzel vakit geçirip ve kışın bile havuz keyfi yaşayacaklar. Havuzunuz, spor salonlarınız, kafeleriniz sizin için dizayn edildi. Yenimahalleli olmak ayrıcalıktır. Bunu herkes görecek ve inanacak” diye kaydetti.

Engellilere özel eğitim

Tadilat ve onarım işlemlerinin dışında Hacı Sabancı Yüzme Havuz'una bir de sauna yapıldığının altını çizen Fethi Yaşar, “Havuzumuzda tadilatın yanı sıra bir de sauna yaptık. Bunun dışında her zaman ki gibi engelli vatandaşlarımızı da unutmadık. Engelli vatandaşlarımızın havuza girip çıkmasının ne denli zor olduğunu biliyoruz. Bunun için özel ekipmanlar aldık. Bundan böyle engelliler de hiçbir zorluk yaşamayacak. Engellilerin kullanımına uygun özel duş ve lavabolar yaptık. Onların eğitimini de özel eğitmenler verecek” diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi Halk Dansları Topluluğu (TUBİL) ve milli sporcuların havuzda yaptığı gösteriler izleyenlerden tam not aldı.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011