17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3087
görüntüleme

Gençler Bayramınız kutlu olsun

Gençler Bayramınız kutlu olsun
19 Mayıs Ata'yı Anma ve Gençlik Bayramı kutlamaları, Yüce Önder Atatürk'ün, milli mücadeleyi başlatmak için Samsun'a çıkış saati olan 07.00'de top atışıyla başlayacak.

Anıtkabir'de, saat 09.00'da Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer başkanlığında sivil ve askeri erkanın katılacağı devlet töreni gerçekleştirilecek.

Anıtkabir'deki törenin ardından saat 10.00'da, 19 Mayıs Stadyumu'nda tören düzenlenecek. Cumhurbaşkanı Sezer'in şeref tribünündeki yerini almasından sonra tören başlayacak.

Törende, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile gençlik adına bir öğrenci konuşacak ve şiir okunacak.

Atletlerin Samsun'dan getirdikleri''sevgi bayrağı''ileSelanik'ten getirilen bayrak ve toprak, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'e sunulacak.

Törende, Türk Hava Kurumu'nun paraşütçüleri de atlama gösterileri yapacak. Ayrıca Gençlik Spor İl Müdürlüğü Ankara Bölge sporcuları da ritmik jimnastik, trambolin ve tekvando gösterisi gerçekleştirecek.

Bu gösterinin ardından geçit töreni yapılacak ve gösteriler başlayacak.Hem saha içindeki hem de tribünlerdeki fon grubunun gösterilerinde,''Bölünmez, bağımsız ve çağdaş bir Türkiye''ye vurgu yapılacak. Ayrıca kız çocukların okumasına yönelik mesajlar da verilecek.

KAPALI YOLLAR

Tören hazırlıkları ve güvenlik tedbirleri nedeniyle Anıtkabir, dün saat 13.00'ten itibaren halkın ziyaretine kapatıldı. Halk ziyareti bugün 11.00'de tekrar ziyarete açılacak.

Törenlernedeniyle bugün saat 09.00'dan itibaren Gençlik Caddesi'nin, Tandoğan kavşağından Bakanlıklar istikametine doğru uzanan sağ şeridi ile Akdeniz Caddesi'nin Gençlik Caddesi'nden başlayan sağ şeridi, etkinlikler sona erinceye kadar trafiğe kapalı olacak. Ayrıca, saat 14.00'ten itibaren kortejin geçeceği Atatürk Kültür Merkezi, Gar, Ulus, Opera, Kızılay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Tandoğan, Beşevler, Anıtkabir çevresindeki yolların tek şeritlerinden ulaşım sağlanabilecek.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011