17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

5208
görüntüleme

Electro World Ankara'da rekor kırdı

Electro World Ankara'da rekor kırdı

World'den yapılan açıklamada, bugün saat 06.00'da 5 binin üzerinde Ankaralı ile birlikte hizmete açılan mağazadan, yüzde 70'e varan indirimler, fırsatlar ve sürprizler nedeniyle ilk 4 saatte 1.5 milyon liralık satış yapıldığı bildirildi.

Açıklamada, mağazada 65 farklı elektronik ürün grubunda, 500'ün üzerinde marka ve 25 bin çeşit ürünün, 5 bin metrekare satış alanında hizmete sunulduğu ifade edildi.

ELECTRO WORLD TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ ÖZBEK

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, yaptığı açıklamada, yoğun ilgiden çok memnun olduklarını belirterek,"Rakiplerimizin hiçbir açılış gününde gerçekleştiremediği bir ciroyu biz 4 saatte yaptık. Demek ki elektronik perakendeciliğinde tüketiciyi en iyi biz anlıyoruz ve bu işi en iyi biz yapıyoruz"dedi.

Açılışlarda yalnızca birkaç üründen oluşan stok adediyle ortaya çıkıp müşterileri düş kırıklığına uğratmadıklarını ifade eden Özbek, açılışlarını tüketiciler için bir fırsat gününe dönüştürdüklerini ve tüketicilere adeta bir elektronik bayramı yaşattıklarını kaydetti.

Özbek, bunu bilgi birikimi, uluslararası deneyim ve müşterileri dinleyerek elde ettikleri bir başarı olarak niteledi.

Avrupa'nın önde gelen elektrikli ürünler perakendecilik grubu olan DSG International plc'nin (DSGi) markası olan uluslararası elektronik mağazalar zinciri Electro World, Türkiye'de DSGi/Esas Holding/ODESA ortaklığıyla faaliyet gösteriyor.

Elektro World, telekomünikasyon ürünleri, bilgisayar yazılım ve donanımı, beyaz eşya, tüketici elektroniği, küçük ev aletleri, mutfak ekipmanları ve türlü aksesuarlar gibi pek çok kategoride sayısız ürün ile elektronik mağazacılığı alanında faaliyetlerini sürdürüyor.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011