17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2996
görüntüleme

EGO otobüslerinin tasarımını Ankaralılar yapacak

EGO otobüslerinin tasarımını Ankaralılar yapacak
"21 Şubat Salı gününe kadar devam edecek anket sonucunda en yüksek puanı alan dizaynı seçen başkentliler arasında yapılacak çekilişle bin kişiye 60'ar binişlik tam bilet verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, otobüs filosunu güçlendirmek amacıyla 250 körüklü otobüs aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı törenle alım sözleşmeleri imzalanan 18 metre uzunluğunda, körüklü, doğalgazlı, engelli platformlu ve klimalı otobüslerin dizaynı başkentlilere soruluyor. Yapılacak anket sonucu başkentliler, dizaynını kendi belirledikleri otobüslerle seyahat edecekler.

Başkent'in değişik noktalarındaki 4 ayrı merkez ve Büyükşehir Belediyesi'nin internet adresi üzerinden yapılan ankete katılmak isteyen başkentlilerden, en iyi dizaynı tahmin edenler arasında yapılacak çekilişle bin talihliye ""60'ar binişlik tam bilet"" verilecek.

Otobüslerin, birbirinden güzel 8 ayrı dizaynı arasından en beğendiklerini 21 Şubat Salı gününe kadar seçecek olan başkentliler, ödüllü ankette, nüfus cüzdanlarını göstererek, oluşturulacak özel alanlarda oy kullanabiliyorlar. Tüm başkentlilerin sadece bir katılım hakkı bulunan, 250 yeni otobüsün dizaynının belirleneceği anket yerleri şöyle:""Kızılay Metro İstasyonu Anket Merkezi, Ulus Heykel Önü Mobil Anket TIR'ı, Sıhhiye Mavi Masa, Batıkent Metro İstasyonu, Büyükşehir Belediyesi'nin www.ankara.bel.tr internet adresi.""

Ankete katılmak için aşağıdaki linki tıklayın

http://alo153.ankara.bel.tr/anketprocess.php?process=eq&ecode=ESUR-0034

"

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011