17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4721
görüntüleme

Coşkunyürek'ten Coşkulu Toplantı

Coşkunyürek'ten Coşkulu Toplantı

Toplantı Batıkent'in yeni gözde toplantı ve düğün salonlarından olan Botanik Kompleks Düğün ve Toplantı Salonunda yapıldı. Kardelen mahallesi Bener Çarşısında bulunan salona 10:00 itibariyle gelmeye başlayan konuklar gitar dinletisiyle karşılandı. Katılımın yoğunluğu dikkat çekiciydi. Yenimahalle'nin yeni Belediye Başkanı Fethi Yaşar 11.40 civarında salona geldi. Coşkulu bir karşılama sonrası Kardelen Mahallesi muhtarı Ali Coşkunyürek bir konuşma yaptı. Konuşmasında Batıkent ve Kardelen Mahallesi için talepleri sıraladı.

Batıkent için ;

- Batkent'in İlçe olması- Batıkent Metro son istasyon trafik sorunun çözülmesi- Batıkent'te bulunan yüksek gerilim hatlarının kaldırılması- Batıkent'in otel kent havasından kurtarılması.- Sinema, kütüphane, hamam gibi sosyal donatıların yapılması

Kardelen Mahallesi için ;

- Kardelen Mahallesi'nin kaldırım taşlarının yenilenmesi- Bozulmuş yolların yenilenmesi- Parklarda yürüyüş yolları ve oyun setlerinin yenilenmesi- 2 adet pazar yerinin yapılması- Başı boş köpeklerin islah edilmesi- Okulların bakımı- Atık piller için geri dönüşüm kutusu- Evcil Hayvanlar ParkıCoşkunyürek'ın konuşmasından sonra Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar da bir konuşma yaptı.

Haber : Batikent.org

{morfeo 6}

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011