17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3861
görüntüleme

Cinayetin Perde Arkası

Cinayetin Perde Arkası

Samsun'da 4 gün önce bir lise öğrencisinin ""kız meselesi"" nedeniyle 2 lise öğrencisini tabancayla vurarak öldürmesinden sonra önceki gün de Ankara'da yine faillerinin lise öğrencisi olduğu dehşet verici bir olay yaşandı. Batıkent Harb-İş Sitesi'ndeki evlerine önceki gün akşam saatlerinde dönen ağabey H.K. ile 16 yaşındaki kızkardeşi G.K. korkunç bir manzarayla karşılaştı. Babaları Kadir Songül Kaya (63), anneleri Fatma Kaya (61) ve ablaları Nilgün Kaya (27) kanlar içinde cansız yatıyordu. Polis, ilk olarak evin 2 çocuğunun ifadesini aldı. Ağabey H.K. bir süre sonra serbest bırakılırken G.K.'nın ifadesinde çelişkiler tespit edildi. Genç kızın Batıkent Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi sevgilisi Kamil Bayındır ve 2 arkadaşı da gözaltına alındı. İfadeler sonucu en tecrübeli polislerin bile kanını donduracak korkunç bir cinayet planı ortaya çıktı.

Anahtarı kız verdi

İddiaya göre cinayet süreci şöyle gelişti: Baba Kadir Kaya, kızı G.K'nın tavırlarından hoşlanmadığı arkadaşı Kamil Bayındır ile görüşmesini yasakladı. G.K. buna rağmen gizli gizli sevgilisiyle görüşmeyi sürdürdü. Bayındır da sık sık telefon ederek ev hakim tehdit etmeye başladı. Bunun üzerine Kadir Kaya telefon numarasını değiştirdi. Ancak tacizler yeni telefonda da sürdü.

Bu arada iki sevgilisi, görüşmelerini engellemek isteyen aileden kurtulmak için korkunç bir plan yaptı. Sevgilisine evin anahtarını veren G.K., olay günü annesi ve ablasını alışverişe çıkmak için ikna eti. Anahtarla eve giren Kamil Bayındır, yalnız olan baba ile tartışmaya başladı. Bir ara televizyonun sesini açan çılgın liseli, babaya saldırarak iple boğdu. Bayındır, daha sonra yatak odasına saklanarak anne ve ablayı beklemeye başladı.

Ölüme gönderdi

Bu arada anne ve 2 kızı da eve dönüyordu. G.K. ""Markete uğrayacağım"" diyerek anne ve ablasından ayrıldı. Bayındır, bu kez eve dönen Fatma ve Nilgün Kaya'ya bıçakla saldırarak defalarca bıçakladı. Öldüklerinden emin olduktan sonra da evden ayrıldı. G.K. ve sevgilisinin sorgularında suçlarını itiraf ettikleri iddia edilirken, polisin de telefon kayıtlarından Bayındır'ın aramalarını tespit ettiği bildirildi.

kaynak: milliyet

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011