17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3298
görüntüleme

Çankaya'da yeni trafik düzeni

Çankaya'da yeni trafik düzeni

Ankara Büyükşehir Belediyesinden verilen bilgiye göre, Cinnah Caddesi, Çankaya Caddesi ve Atatürk Bulvarının Çankaya Köşkü ile Kuğulu Park kavşağı arasında kalan kısmında, tek yön uygulaması yapılıyor.

Ulaşım Koordinasyon Merkezince (UKOME) alınan karara göre, trafik, Kuğulu kavşağından Atakule'ye kadar Cinnah Caddesi çıkış yönünde, Atakule önünden Çankaya Köşkü 1 No'lu nizamiye girişine kadar Çankaya Caddesi Köşk yönünde, Çankaya Köşkü'nden Kuğulu Park'a kadar Atatürk Bulvarı iniş yönünde tek yönden sağlanacak. Başbakanlık Konutu'nun yanından Pembe Köşk'e kadar uzanan Şehit Ersan Caddesi de çıkış yönünde tek yönlü kullanılacak.

Cinnah Caddesi ve Atatürk Bulvarına açılan cadde ve sokaklardan yalnızca Farabi ve Gelibolu sokaklarda yeni trafik uygulaması yapılacak. Buna göre, Farabi Sokağa Cinnah Caddesinden giriş olacak.

Cinnah Caddesinden çıkışta Farabi'ye dönülerek, buradan Üsküp Caddesine girilip, istenirse sokaklardan tekrar Şehit Ersan Caddesine çıkılabilecek ve Çankaya Caddesinden Atatürk Bulvarına ve Kuğulu kavşağına gidilecek.

Gelibolu Sokağa, Cinnah Caddesinden girilecek; Kuveyt Caddesine de buradan çıkış olacak.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011