17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2678
görüntüleme

Bosna Koşu Yolu Açıldı

Bosna Koşu Yolu Açıldı

Açılış münasebetiyle düzenlenen halk koşusuna bayan erkek tüm batıkentliler katıldı.Türkiye Atletizm Federasyonu hakemleri tarafından yönetilen Halk koşusuna bayanlar ve erkekler ayrı kategoride 400 mt yarışyaptılar.Bosna Koşu yolu ve parkı artık bundan böyle spor alanı için ve piknik alanı için batıkentlilere hizmet edecek. Açmış olduğu, koşu yollarının yanı sıra dinlenme grupları, oturma alanları ve çocuk oyun gruplarının yapımına büyük özen gösteren Yenimahalle Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü, Bosna Koşu Yolu'nun da yapımını tamamladı.

Image

Tamamlanan Bosna Koşu Yolunun açılışı, yapılan Halk Koşusu ile renkli görüntülere sahne oldu. Yarışma öncesinde sahne alan Yenimahalle Belediyesi Türk Halk Müziği Sanatçıları halaylar çektirirken, Yenimahalle Belediye Tiyatrosu tiyatrocularının animasyon gösterileri de çocuklardan bol bol alkış topladı.

Image

Halk koşusu Erkekler kategorisinde;1. Ekimcan Karakuş'a 1.lik madalyası ve cep Telefonu,2. Tunç Yorulmaz'a 2.lik madalyası ve Bisiklet,3. Gökhan Atmacaya da 3.lük madalyası ve MP3 PlayerBayanlar Kategorisinde;1.Emine Ceyhan'a 1.lik madalyası ve cep telefonu,2.Alev Bora'ya 2.lik madalyası ve bisiklet,3.Nazlı Buse Mutlu'ya da 3.lük madalyası ve MP3 çalar kazandılar.

Image

Halk koşusunu katılan tüm vatandaşlara da tişört ve şapka dağıtıldı.Batıkent Yeni Batı Mahallesi 518. Sokak'ta 12 bin 250 metre karelik alan üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü teknik elemanlarının kontrolünde ve kendi mali imkanları ile yapılan Bosna Koşu Yolu ve Dinlenme Parkı'nda 2845 metrekarelik koşu yolu bulunuyor. Özel spor alet gruplarının, kamelyalar, bank ve oturma gruplarının da yer aldığı parka yapılan dekoratif nişli püskürtmeli özel süs havuzu da ayrı bir görsellik katıyor.

Image

Image

Image

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011