17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

2981
görüntüleme

Beyaz Karanfiller'de Sona Gelindi.

Beyaz Karanfiller'de Sona Gelindi.

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapılan Batıkent Beyaz Karanfiller Zihinsel Engelliler Yaşam Merkezi'nde bulunan atölyelerden 4 tane çalışma atölyesinin mobilya ve cihaz donanımı Ankara Koru Rotary Kulübü tarafından temin edilerek teslim edildi. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Koru Rotary Kulübü Başkanı Yeşim Belli, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Engelliler Birimi Sorumlusu Selçuk Koçak'ı makamında misafir ederek engellilere yönelik destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Tüketen değil üreten olacaklar

Yaşar, “Sosyal yaşamın içinde tüketen değil üreten de olabileceklerinin vurgulanması ve ekonomik kazanım elde edebilmeleri için engellilerimize fırsat yaratmak adına, Batıkent Beyaz Karanfil Zihinsel Engelliler Yaşam Merkezi ve atölyelerimizi bitirmek üzereyiz. Yenimahalle ilçemizde engelli vatandaşlarımıza hizmet adına çok yol kat ettiğimizi düşünüyorum. Fakat daha yapacağımız çok şey var” dedi.

Kendi elleriyle yaptılar

Engelli bireylerin başarılı olabilmesi ve kendilerine güven duyabilmeleri adına destek vermek istediklerini ifade eden Yeşim Belli, ”Galoş üretimi, tek kullanımlık terlik, takı tasarım ve resim atölyelerinin mobilyalarının montajını Koru Rotary Kulübü üyelerimizle kendi ellerimizle yaparak merkeze teslim ettik” dedi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011