17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4767
görüntüleme

Batıkent'te sokak köpekleri

Batıkent'te sokak köpekleri

Daha önce sitemizde yayınladığımız "Batıkent'te sokak köpekleri" adlı haberde, İlkyerleşim mahallesinde 9.cadde üzerinde bulunan boş tarlada sokak köpeklerinin geç saatlerde toplanıp semt sakinlerine rahatsızlık verdiklerini belirtmiştik.

Yenimahalle Belediyesi bu çağrımıza gerekli ilgiyi göstermiş ve gerekeni yapmıştır. Belediye tarafından bize gönderilen e-postada yapılan işlemler ayrıntılı bir şekilde belirtilmiştir.

BELEDİYEMİZ BAŞKANLIĞINA GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ, BATIKENT İLKYERLEŞİM MAHALLESİ 9. CADDE VE ÇEVRESİNDEKİ, SAHİPSİZ BAŞIBOŞ DOLAŞAN KÖPEKLERLE İLGİLİ RAHATSIZLIĞINIZI BİLDİRİR E-MAİLİNİZ ÜZERİNE; MÜDÜRLÜĞÜMÜZCE, BELİRTİLEN ADRES VE ÇEVRESİNDE, ÇEŞİTLİ TARİHLERDE YAPILAN ÇALIŞMALARDA 1 ADET BAŞIBOŞ KÖPEK ALINMIŞTIR. TOPLANIP BARINAĞIMIZA GETİRİLEN SAHİPSİZ KÖPEKLERİN, İÇ-DIŞ PARAZİT TEDAVİLERİ, DİĞER GEREKLİ TEDAVİLERİ, KUDUZ AŞILARI İLE KISIRLAŞTIRMA OPERASYONLARI YAPILDIKTAN SONRA KULAKLARINA KÜPE TAKILARAK ALINDIKLARI BÖLGELERE BIRAKILMAKTA OLUP, AYRICA SAHİPLENDİRME İŞLEMLERİ DE YAPILMAKTADIR.

BÖLGE VE CİVARINDA ÇALIŞMALARIMIZ, İLGİLİ KANUN VE MEVZUATLAR DOĞRULTUSUNDA DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEĞİ HUSUSUN DA; BİLGİLERİNİZE ARZ EDERİZ.

SAYGILARIMIZLA

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI VETERİNER MÜDÜRLÜĞÜ

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011