01.02.2016

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

4739
görüntüleme

Batıkent'te köpeğe sürüklemeli işkence

Batıkent'te köpeğe sürüklemeli işkence

Ankara'da bir kişi köpeğini otomobilinin arkasına bağlayarak sokak sokak sürükledi. Şahsın "Köpek benim değil mi istediğim gibi gezdiririm. Kangal cinsi köpeğimi Sivas'tan yeni getirttim. Bacakları açılsın diye bu şekilde yürütüyorum" sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

İddiaya göre, Ankara Batıkent'te hayvansever bir vatandaşın çektiği fotoğraflar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

KANGALI OTOMOBİLİNİN ARKASINA BAĞLADI

Kangal cinsi bir köpeği otomobilinin arkasına bağlayan bir kişi, hayvanı sokak sokak dolaştırdı. Yerde sürüklenen köpeği gören hayvanseverler polis ekiplerine haber verdi. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri, gördükleri manzara karşısında şoke oldu. Aracı hemen durduran ekipler, köpeğin iple boynundan otomobile bağlı olduğunu gördü. Hayvanseverlerin sürücüye yönelttiği köpeğe neden böyle davranıyorsunuz sorusuna, şahıs iddiaya göre, "Köpek benim değil mi istediğim gibi gezdiririm. Kangal cinsi köpeğimi Sivas'tan yeni getirttim. Bacakları açılsın diye bu şekilde yürütüyorum" dedi.

BÜYÜK ÖFKEYE NEDEN OLDU

Sosyal medyada tepki alan fotoğrafla alakalı vatandaşlar, "Hayvana işkence yapılıyor. Toplu olarak bu adamı Orman ve Su İşleri Bakanlığına şikayet etmeliyiz" şeklinde yorumlar paylaştı. Polis şahıs hakkında tutanak tutarken, hayvanseverler de köpeğe el konulup barınağa teslim etmesini istediler.

Kaynak : Hürriyet

Şehit ateşi bu kez Batıkent'e düştü

Batıkent / 01.02.2016

Mogan Gölü soğuktan buz tuttu!

Ankara / 26.01.2016

Ankara'da okullar tatil mi? işte resmi açıklama

Ankara / 21.01.2016

Ekmeğe 25 kuruş zam

Ankara / 16.01.2016

Galerilere 45 gün süre

Ankara / 16.01.2016