17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

8312
görüntüleme

Batıkent'te İntihar

Batıkent'te İntihar

Aselsan, önceki gün üçüncü mühendis intiharıyla sarsıldı. Makine Mühendisi Hüseyin Başbilen'in geçen yılki intiharından sonra, ASELSAN'da bir süre görev yapan yine ODTü mezunu Elektronik Mühendisi Alim ünsem ünal, geçtiğimiz hafta Gölbaşı'nda intihar etmişti.

Yaşanan intiharların şoku henüz atlatılamadan önceki gün de Elektrik Mühendisi Evrim Yançeken (26) Batıkent'teki evinde intihar etti. ODTü mezunu olan ve yaklaşık iki yıldır ASELSAN'da görev yapan Evrim Yançeken (26), Alihisar Sitesi 7. katında bulunan evinde, sabah saat 06.00 sıralarında pencereden atladı. Komşuların durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulans, genç mühendisin öldüğünü belirledi.

Savcının yaptığı incelemelerin ardından, Yançeken'in cesedi Keçiören Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. üniversitesinde yüksek lisans yapan genç mühendisin, uzun süredir tez için çalıştığı ve bu nedenle psikolojisinin bozulduğu iddia edildi. Olay gecesi sabaha kadar uyumadığı öğrenilen Yançeker'in, bıraktığı intihar notunda, "Artık dayanamıyorum. Psikolojim çok bozuldu. Yüksek lisans tezimle ilgili büyük sıkıntılar yaşıyorum. İntiharımdan kimse sorumlu değil. Ailemin üzülmesini istemiyorum" dediği öğrenildi. Komşuları, Yançeken'in maddi probleminin olmadığını ancak son dönemde yüksek lisansıyla ilgili sıkıntılar yaşadığını ve içine kapandığını ifade ettiler. Yançeken'in intiharının ardından Ankara'ya gelen ailesi oğullarının cenazesini İzmir'e götürdü.

kaynak: hürriyet

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011