17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

13745
görüntüleme

Batıkent'te Hastahane Kalitesinde Polikilinik Açıldı

Batıkent'te Hastahane Kalitesinde Polikilinik Açıldı

Yapımı, bakımı ve hizmete getiriliş çalışmaları Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan "Etlik İhtisas Hastanesi Batıkent Semt Polikliniği" nin açılışı, yağmura rağmen coşkulu bir şekilde yapıldı. Açılışa, Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'ın yanı sıra, Yenimahalle Kaymakamı İbrahim çay, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Uzun, Grup Sağlık Başkanı Vahap Şahin, Ostim Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Batıkentli muhtarlar, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan polikliniğin açılışında ilk olarak Etlik İhtisas Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. M. Cem Keleşoğlu bir konuşma yaptı. Konuşmasına, Etlik İhtisas Hastanesi'nin bir ayağı olarak Batıkent halkına hizmet verecek olan polikliniğin açılması için her anlamda kendilerine destek olan ve büyük çaba sarf eden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'a teşekkürlerini sunarak başlayan Keleşoğlu,

" SSK Hastaneleri'nin Sağlık Bakanlığı'na devrinden sonra başlayan sağlıkta kaliteli hizmet sunma yarışında, Etlik ihtisas Hastanesi olarak biz de laboratuar, acil servis, poliklinik gibi pek çok birimimizde yapılanmaya giderek, otomosyon sistemiyle de hastanemize ivme kazandırdık. Batıkent Semt Polikliniği'ni ise, Yenimahalle Belediyesi'nin büyük çabalarıyla hizmete açıyoruz. Hastalarımız buradan, kaliteli ve güvenli bir şekilde hizmet alabilecek. Bu anlamda Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar'a çok teşekkür ediyoruz. Etlik İhtisas Hastanesi olarak polikliniğimize, bizler de laboratuar, röntgen ve acil servis gibi konularda destek olacağız" dedi.

Image "SAĞLIK HİZMETİ HİZMETLERİN EN KUTSALLARINDAN" Açılış töreninde bir konuşma yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar sözlerine, Batıkent Polikliniği'nin hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Duyar, göreve geldiklerinden bu yana hizmet aşkıyla çalıştıklarını ifade ederek,

"İnsana ve vatana hizmetin her türlüsü kutsaldır. Ancak yapılan bu hizmetin adı sağlık ya da eğitimse, o zaman bu işin ehemmiyeti daha da büyük olur. çünkü, sağlık hizmeti alabilmek, her insanın sahip olması gereken bir haktır. Bu yüzden de Yenimahalle Belediyesi olarak bu konulara öncelik veriyoruz. Buraya parkların en güzellerini açsak, yolların en iyisini yapsak da, sağlık hizmetinden yoksun olursa hizmetin bir kıymeti kalmaz. Biz de Yenimahalle Belediyesi olarak böyle bir polikliniğin hizmete açılmasına vesile olmaktan dolayı son derece mutluyuz. Bu polikliniğe, başvuran hastalarımızın sıkıntılarını asgari düzeye indirme konusunda çok önemli bir rol oynayacağına inanıyorum" dedi.

Bütün vatandaşları kucaklamak ve herkese hizmet vermek için göreve geldiklerini de hatırlatan Başkan Duyar sözlerini, "Biz, halkımıza en iyi hizmeti vermek için göreve geldik. Kimseyle, kavga etmek, didişmek için bu göreve talip olmadık çünkü, hizmetin önündeki en büyük engelin kavgalar, didişmeler, sürtüşmeler olduğuna inanıyoruz. Yenimahalle Belediyesi olarak kaliteli hizmet verebilmek için bütün vatandaşlarımızı aynı duyarlılıkla kucaklamayı temel ilke olarak görüyoruz" diye tamamladı.

Image YAĞMURA RAĞMEN YOĞUN İLGİ

Yenimahalleli vatandaşların yağmura rağmen yoğun ilgi gösterdiği açılış sırasında Başkan Duyar, polikliniğin birimlerini tek tek gezerek tansiyonunu da ölçtürdü. Vatandaşlar ve sağlık çalışanları Başkan Duyar'a Batıkent'e sağlık hizmeti kazandırma konusunda gösterdiği destek nedeniyle teşekkür ettiler.

Batıkent'in sağlık merkezi konusundaki acil ihtiyacı göz önüne alınarak Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırıldıktan sonra Sağlık Bakanlığı'na devredilen poliklinik, sabah saat 08.00 ile akşam 17.00 arasında hastalara hizmet verecek. Kent-Koop Mah. 7.Cad 218.Sok. Tevhid Cami altında bulunan geniş mekanda "Etlik İhtisas Hastanesi Batıkent Semt Polikliniği"'adı altında hizmet verecek olan poliklinikten SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'na mensup vatandaşlarla yeşil kart sahipleri yararlanabilecek.

Toplam 30 personelle vatandaşlara hizmet sunacak poliklinikte, her gün ortalama 500 ile 1000 hasta muayene olabilecek. Dahiliye, cildiye, üroloji, nöroloji, genel cerrahi, kalp-damar cerrahisi, çocuk hastalıkları, fizik tedavi ve diş gibi birimlerin yer aldığı poliklinikte, hastalar kuyrukta beklemeden, muayene sırasını aldıktan sonra otomasyon sistemi sayesinde sırası gelince tedavi olabilecek. Ayrıca, polikliniğin laboratuarında her türlü tahlil de yapılabilecek.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011