17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

4504
görüntüleme

Batıkent'te 3 ceset bulundu

Batıkent'te 3 ceset bulundu

Öğle saatlerinde evine gitmekte olan bir polis memuru, yol kenarında cesetleri fark ederek durumu Jandarma'ya bildirdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, çevreye güvenlik şeridi çekerek araştırma başlattı. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı araştırmada biri 40 yaşlarında, diğeri ise 17-18 yaşlarında iki kadın ve 10 yaşlarında bir erkek çocuğun başlarından tek kurşunla vurularak öldürdüğünü belirledi. Olayın sabah saatlerinde meydana geldiği ve araçla olay yerine getirilen 3 kişinin burada öldürüldüğü belirtildi.

KİMLİK ÇIKMADI

Üzerlerinden kimliklerini gösteren herhangi bir belge çıkmayan 3 kişinin cesedi, yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Jandarma Kriminal ekipleri, özel kıyafetlerle inceleme yaparak delil toplarken, öldürülen kişilere ait kan lekelerinin yol kenarına da sıçradığı gözlendi. Olay yerinde yapılan incelemelerde, cesetlerin yanı başında üç boş mermi kovanı da bulunduğu kaydedildi. Bu arada otobanı kullanan birçok sürücü de aracının yol kenarına park ederek yapılan çalışmaları izlemeleri, trafiğin yer yer aksamasına neden oldu. Bu nedenle Jandarma trafik ekipleri tarafından sürücülerin araçlarını yol kenarından çekmeleri yönünde sık sık anons yaparak uyarıda bulundu.

Ölenlerin henüz kimlikleri belirlenemezken, 3 kişinin de aile içi cinayete kurban gittiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Hürriyet

Öldürülen 3 Kişinin Kimliği Tespit Edildi

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011