17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3664
görüntüleme

Batıkent katliamı para için mi yapıldı?

Batıkent katliamı para için mi yapıldı?
Jandarma ekipleri araştırmaları sonucunda, olaydan bir gün önce öldürülen Nuray Okkalı'nın bankadan çektiği 300 bin liranın 190 bin lirasına ulaştı. Para, cinayeti işleyen İzzet Okkalı'nın Sincan'da oturan arkadaşında çıktı.
Geçen hafta, Çevre Yolu'nun Batıkent girişinde, bir anne ile iki çocuğunun cesedi bulunmuş, aynı gece katilin yakalanmasından sonra verdiği ifadeyle de aynı aileden bir kişinin daha cesedi bulunmuştu.
Öldürülen Nuray Okkalı'nın öldürülmeden bir gün önce bankadan 300 bin TL çektiği belirlenmiş ve bu paraya ulaşılamamıştı.
Zanlının arkadaşına baskın
Cinayetlerin ardından soruşturmayı derinleştiren Ankara Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri, cinayetten önce, öldürülen Nuray Okkalı tarafından bir bankadan çekilen paranın izini buldu. Ekiplerin yürüttüğü soruşturmada, gözaltına alınan cinayet zanlısı İzzet Okkalı'nın, olayın ardından parayı bir arkadaşına verdiği tespit edildi. Bunun üzerine bu kişinin kimliğini ve ev adresini tespit eden Jandarma ekipleri, Sincan'da bir adrese baskın düzenledi. Operasyonda, EGO'da çalıştığı öğrenilen 27 yaşındaki Hakan Ç. gözaltına alındı. Hakan Ç'nin evinde yapılan aramada 190 bin TL bulundu.
Zanlı Hakan Ç. sorgulanmak üzere Ankara Jandarma Alay Komutanlığı'na götürüldü.
Kaynak : Radikal

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011