17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

23196
görüntüleme

Batıkent Hastanesi'nde Sona Doğru

Batıkent Hastanesi'nde Sona Doğru
Batıkentlilerin yıllardır bekledikleri özlem nihayet sona eriyor. Temeli Haziran ayında çok sayıda devlet erkanının katıldığı büyük bir şölenle atılan Batıkent Devlet Hastanesi, Batıkent'te yükselmeye devam ediyor. Yürütülen hızlı çalışmalarla kaba inşaatı 3 ay gibi kısa bir sürede hemen hemen bitme noktasına gelen Hastane, çevrede mutlulukla karşılanıyor. 60 bin 627m²lik alan üzerine kurulacak 200 yatak kapasiteli ve tam teşekküllü Batıkent Devlet Hastanesi'nin ek ilavelerle yatak kapasitesinin de artırılması hedefleniyor. Zamanla hastane 660 yatak kapasitesine kadar çıkarılacak.
Image
Sözümüzü Tutuyoruz Batıkentlilere vermiş olduğumuz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz diyen, Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, "Son derece modern ve çağdaş hizmet anlayışına uygun olarak projelendirilmiş Batıkent Devlet Hastanesi için gece gündüz demeden çalıştık ve bugüne başarıyla taşıdık. Batıkentlilerin yıllardır hayallerini süsleyen Batıkent Devlet Hastanesi'nin açılışına adım adım yaklaşıyoruz."dedi. Batıkent Devlet Hastanesi'nin modern bir hastane olarak planlandığını belirten Duyar, Hastanenin hizmete girmesi ile birlikte Batıkentli vatandaşların, hatta tüm Ankara halkının en iyi koşullarda sağlık hizmeti alacağını söyledi.
Image
Sağlık önceliğimiz Arasında Başkan Duyar, Yenimahalle'nin yaptıkları hizmetler sonucunda çevresiyle, yeşiliyle, çağdaş ve daha modern kimliğiyle herkesin yaşamak istediği bir ilçe durumuna geldiğine dikkat çekerek, "Sağlık konusu her zaman temel önceliklerimiz arasında yer almıştır. Yenimahalle Belediyesi olarak Yenimahalle halkının sağlığını son derece önemsiyoruz. önemsediğimizi de bu konuda yaptığımız çalışmalarla ispatlıyoruz. özellikle Batıkent'te yaşayan vatandaşlarımızın yıllardır hastane konusunda yaşadığı sıkıntıları çok iyi biliyoruz. Sonuç olarak şimdi de bölgemizin en modern ve çağdaş bir hastanesini Batıkentlilere ve Ankara halkına kazandırıyoruz. Bu konuda Sağlık Bakanlığımıza ve Değerli Bakanımız Sn. Recep Akdağ'a teşekkür ediyorum" dedi.
Image
Ekim 2008 - Hastahane Yükseliyor
Image
Haziran 2008 - Temel Atma Töreni
Image
Nisan 2008 - Hastahane Arazisinde Harfiyat Çalışması Yapılıyor

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011