08.03.2015

N. Emre Akdemir
tarafından eklendi

2585
görüntüleme

Batıkent’e yeni spor merkezi

Batıkent’e yeni spor merkezi

CHP Çankaya İlçe Başkanlığı’na atanan Selçuk Dereli, ilçe yöneticileri ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a iade-i ziyarette bulundu. Eski hakem olan Dereli’ye Yenimahalle Belediyesi’nin spora ve sporcuya verdiği destekleri anlatmayı ihmal etmeyen Yaşar, ilçeye prestij katacak yeni projeleri de maketleri üzerinden konuklarına tanıttı.
Geçtiğimiz haftalarda Çankaya İlçe Başkanlığı’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yaşar, bu kez Dereli’yi makamında ağırladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Dereli, Yenimahalle Belediyesi Kadın Hentbol Takımı’nın başarısına değinerek Yaşar’ı tebrik etti.

Batıkent’e yeni spor merkezi

Yenimahalle Belediyesi’nin spora ve sporcuya her zaman destek verdiğini kaydeden Yaşar, amatör spor kulüplerine yaptıkları desteklerden söz etti. Yeni hizmet döneminde Batıkent’te hayata geçecek yeni spor kompleksinden de bahseden Yaşar, “Mevcut semt sahası yıkılarak yerine 5 yıldızlı bir tesis kazandırılacak. Her ayrıntı düşünülerek inşa edilecek tesisten tüm Yenimahalle halkının yanı sıra amatör sporcular yararlanacak” dedi.

Karşıyaka’ya prestij proje

Öte yandan Karşıyaka’da yükselecek yeni Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi hakkında da konuklarına projenin maketi üzerinden bilgiler veren Yaşar, “24 bin metrekare alanda yapılacak olan bu tesiste pazar yerinin yanı sıra kadın dayanışma merkezi, ikinci bahar lokali, gençlik merkezi, düğün salonu, YENİMEK kursları, taziye evi, bay-bayan spor salonları, etüt merkezi yer alacak. Pazarları sadece haftanın bir günü kullanılan yerler olmaktan kurtarıyoruz. Karşıyaka’nın göz bebeği olacak bu tesis, ilçeye de prestij kazandıracak” ifadelerini kullandı.

Saatte üç bin simit

Ankara / 06.03.2015

Batıkentlilerin ulaşım eylemi

Ankara / 06.03.2015

Başkentgaz’ın 300 $ afişi

Ankara / 05.03.2015

Ankara'da bu yollar trafiğe kapatılıyor!

Ankara / 03.03.2015

Ostim'de patlama

Batıkent / 23.02.2015