17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

5567
görüntüleme

Batıkent'e ilk hastane

Batıkent'e ilk hastane

Batıkent Hastane Yaptırma ve Yaşatma Derneği 11 yıldır, 300 bini aşkın nüfusa sahip Batıkent'e arazisi hazır biçimde bekleyen devlet hastanesini kazandırmak için mücadele verirken, Batıkent ilk özel hastanesine kavuşuyor.

Belediye, Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığı tarafından gerekli izinlerin verilmesindensonra hizmete girmesi planlanan Batıkent Bilgi Hastanesi'nde Emekli Sandığı, Bağ-Kur, SSK karneleri geçerli olacak. 1 Ocak 2007'de yürürlüğe girecek olan ve devlet özel hastane ayrımını kaldıran Genel Sağlık Sigorsatı'nın başlamasıyla yeşil kartlı ve güvencesi olmayan hastalar da hastaneden hizmet alabilecek.

Aldan, en gelişmiş tıbbi aletlerle donatılan tam teşekküllü Batıkent Bilgi Hastanesi'nin konforlu odaları ve kaliteli hizmet anlayışıyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştireceğini iddia etti.

Ücretsiz hasta servisleriyle gün boyu bölgenin hizmetinde olacaklarını kaydeden Aldan, özel oda farkı haricinde, hastadan fark talep etmemeyi hedeflediklerini söyledi.

Bir buçuk yıldır hazırlıkları süren ve resmi başvurusu dün yapılan hastanenin şu ana kadarki süreçte Sağlık Bakanlığı, Sağlık Müdürlüğü ile Yenimahalle ve Büyükşehir belediyelerinden destek gördüğünü anlatan Aldan, başvuru sonrasındaki bürokratik prosedürün hızlandırılması halinde Aralık ayında hasta bakmaya başlayabileceklerini söyledi.

kaynak: ankarahaber/font>

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011