17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

26026
görüntüleme

Batıkent Devlet Hastanesi Mayıs'ta Açılıyor

Batıkent Devlet Hastanesi Mayıs'ta Açılıyor

BATIKENT DEVLET HASTANESİ AÇILDI, habere gitmek için lütfen buraya tıklayınGeçtiğimiz yaz ayından bugüne,ekipmanlarının tamamlanması ve personelin istihdamına yönelik çalışmalarsürdürülmüştür.Önümüzdeki Mayıs ayında hizmete başlaması planlanan Batıkent Devlet Hastanesi,Batıkent ve çevresinde büyük bir boşluğu dolduracak. İki yanı ve batı yönündenyolları açılmış durumda, yakın bir zamanda asfaltlama işlemi yapılacak hastaneninçevre düzenlemesi de büyük ölçüde bitmiş durumda. Batıkent manzaralı hastanedeotoparkta unutulmamış. Bir çok otomobili alabilecek 2 adet otoparkı mevcut.

BATIKENT DEVLET HASTANESİ AÇILDI, habere gitmek için lütfen buraya tıklayın

Hareketlilik Başladı

Hastane açılmadan çevresinde hareketlilik başlamış bile... Yeni açılan lokanta,eczaneler çevrenin yakın bir zamanda çok yoğun bir insan akışı olacağınınhabercisi.

Batıkent'e Devlet Hastanesinin açılacak olması tüm Batıkentliler gibi Batikent.orgailesi olarak bizi de çok heyacanlandırmaktadır. Şimdiden tüm Batıkentlilerehayırlı olmasını diliyoruz. Açılışta görüşmek üzere...

Haziran 2008 - Temel Atma Töreni

Batıkent Devlet Hastanesi Özellikleri :

60 bin 627m²lik alan üzerine kurulacak 200 yatak kapasiteli ve tam teşekküllüBatıkent Devlet Hastanesi'nin ek ilavelerle yatak kapasitesinin de artırılmasıhedefleniyor. Zamanla hastane 660 yatak kapasitesine kadar çıkarılacak.

Haber : Batıkent.org

BATIKENT DEVLET HASTANESİ AÇILDI, habere gitmek için lütfen buraya tıklayınEtiket: batıkent devlet hastanesi ne zaman açılacak, batıkent devlet hastanesi, hastane, batıkent

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011