17.04.2013

Site Yöneticisi
tarafından eklendi

3458
görüntüleme

Başkentte promil rekoro kırıldı

Başkentte promil rekoro kırıldı
Ankara'da aşırı alkol alan bir sürücü, yolun kenarına park ettiği otomobilinin içinde sızdı. Polis ekiplerinin'ölü'zannettiği sürücü uzun uğraşlar sonucu uyandırılırken'Ben alkollü değilim'dedi.

Konya Yolu, Sabancı Kız Yurdu önünde vatandaşlar bir kişinin park halindeki bir otomobilin içinde uyuduğunu görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, 06 VGD 66 plakalı otomobil içinde uyuyan sürücüyü uyandırmaya çalıştı ancak başaramadı. Otomobil kilitli olduğu için kapılarını da açamayan polis ekipleri haber merkezine telsizle, ""Şahıs otomobilin içinde hareket etmiyor. Uyandırmaya çalıştık, ancak hiçbir tepki göstermiyor. Büyük ihtimalle ölü"" diye anonsta bulundu. Ancak aradan geçen süre zarfında sürücünün hayatta olduğu anlaşıldı ve sürücü otomobilin kapılarını polislere açtı. Dışarıya çıkarılan sürücü Durmuş Boyacı ayakta durmakta dahi zorlanırken alkollü olmadığını ileri sürdü.

Polislere zor anlar yaşatan sürücü Boyacı, alkolmetreye üflemek istemedi ve kendi otomobilinin arka koltuğuna oturarak tekrar sızdı. Uyumaya başlayan sürücüyü polis ekipleri uzun süre uğraşarak tekrar uyandırmayı başardı. Uzun uğraşlar sonucu alkolmetreye üfleyen sürücü 306 promil alkollü çıkarak Ankara'da 2006 yılının en yüksek promilli alkollü sürücüsü oldu. Basın mensuplarının'çok fazla alkol almışsınız'sözü üzerine Boyacı, ""Hayır ben alkollü değilim"" karşılığını verdi. Alkol kontrolünden sonra Durmuş Boyacı'yı ekipler evine götürmek üzere ekip otosuna bindirdi. Ancak aşırı alkollü olduğu için kendisinden geçen sürücü ekip otosuna biner binmez tekrar uyumaya başladı. Boyacı uyuyarak evinin yolunun tuttu. Otomobili ise çekici ile otoparka çekildi.

Yenimahalle Devlet Hastanesi Nerede?

Batıkent / 17.04.2013

Batıkent Devlet Hastanesi Açıldı

Batıkent / 17.04.2013

Ankara'nın Yeni Gözdesi: Acity Outlet

Ankara / 17.04.2013

Yenimahalle devlet hastanesi çocuk doktorları

Batıkent / 14.08.2011

Yenimahalle devlet hastanesi kadın doğum

Batıkent / 14.08.2011